2018-06-19 10:11:07
Φωτογραφία για Μεγιστάνας παρήγγειλε το φορτηγό του σετάκι με το αγαπημένο του ταχύπλοο [photo]
Με κόστος που φτάνει το ένα εκατομμύριο δολάρια αυτό είναι το πιο ακριβό φορτηγό που έχει φτιάξει ποτέ η εταιρεία Mack και έγινε κατόπιν παραγγελίας του σουλτάνου Ibrahim Ismail του κρατιδίου Johor της Μαλαισίας. Αυτός είναι και ο λόγος που το φορτηγό έχει τα χρώματα της σημαίας του κρατιδίου: κόκκινο, άσπρο και μπλε.

Το φορτηγό κατασκευάστηκε στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και η καμπίνα έχει φτιαχτεί ώστε να χωρά ένα αναδιπλούμενο διπλό κρεβάτι, ψυγείο, φούρνο, σύστημα με έξι κάμερες παρακολούθησης, δύο τηλεοράσεις, ξύλινο δάπεδο.

Στο πίσω μέρος υπάρχει και ανοιχτός χώρος με τραπέζι, καρέκλες, ομπρέλα και μπάρμπεκιου!

Ο σουλτάνος Ibrahim Ismail ζήτησε την κατασκευή του συγκεκριμένου φορτηγού ώστε να έχει κάπου να…. δένει το ταχύπλοό του.

Μετά το ταξίδι του σουλτάνου στην Αυστραλία, προκειμένου να παρακολουθήσει την παρουσίαση του φορτηγού του, κλιμάκιο της εταιρείας θα ταξιδέψει τώρα στη Σιγκαπούρη για να συμμετάσχει στην εκφόρτωση του φορτηγού. Στη συνέχεια θα γίνει το απαραίτητο test drive και όλες οι δοκιμές για να διασφαλιστεί πως μπορεί να ρυμουλκεί με αυτό το ταχύπλοό του ο σουλτάνος…
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ