2018-06-19 12:53:33
Φωτογραφία για Απίστευτη κίνηση - Όταν οι άλλοι δεν μπορούν... Μόνο τα My Market κάνουν τέτοιες δράσεις [photos]
«Μεταμόρφωσαν» πάρκο στο Βύρωνα φυτεύοντας 126 φυτά, επιδιορθώνοντας 19 παγκάκια, μαζεύοντας 11 σακούλες απορριμμάτων και έδωσαν χρώμα στο αμφιθέατρο Αυτή είναι δράση με ουσία. Τα My Market πραγματοποιήσαν δράση αστικής παρέμβασης στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τίτλο «Πάμε Μπροστά- Δίνουμε Πίσω» στο Βύρωνα.

Το πρώτο σημείο ανάπλασης ήταν η πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Πλατεία Ταπητουργείου) στο Βύρωνα, μια από τις κεντρικότερες πλατείες του Δήμου, με τη σύμπραξη περισσότερων από 70 εθελοντών από τρεις εθελοντικές ομάδες: την ομάδα εθελοντικής δράσης των εργαζομένων των My market, της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ethelon, καθώς και των εργαζομένων του Δήμου.

Στο πλαίσιο της δράσης, οι εθελοντές του προγράμματος φύτεψαν 126 φυτά, επιδιόρθωσαν 19 παγκάκια, συγκέντρωσαν 11 σακούλες απορριμμάτων και, χρησιμοποιώντας 75 λίτρα χρώμα, έβαψαν το αμφιθέατρο της πλατείας, μετατρέποντας την σε χώρο πρασίνου και αναψυχής για τους κατοίκους της περιοχής.

Για μία ακόμα φορά τα My Market  πρωτοπορούν. ΟΙ δράσεις αυτές θα συνεχιστούν στην πρωτεύουσα και την ελληνική περιφέρεια. Η επόμενη δράση του προγράμματος θα υλοποιηθεί στο Δήμο Ιλίου στις 24 Ιουνίου. Θα είμαστε εκεί!

H πλατεία πριν τη δράση:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ