2018-06-19 13:00:21
Φωτογραφία για Τι λάθη κάνουν οι έξυπνες γυναίκες σε μια σχέση
Κι όμως δεν κάνουν πάντα το σωστό Στη σημερινή εποχή οι γυναίκες δρουν και σκέφτονται εντελώς διαφορετικά συγκριτικά με τις μαμάδες ή τις γιαγιάδες τους. 

Οι προσδοκίες είναι τόσες πολλές και οι ταχύτητες τόσο αυξημένες που είναι υποχρεωμένες να έχουν πολλαπλούς ρόλους. Παρόλα αυτά μια γυναίκα έξυπνη μπορεί να κάνει λάθη που θα επηρεάσουν τόσο τη σχέση της όσο και την προσωπική της ζωή. Παρακάτω θα δούμε τα λάθη που κάνουν οι έξυπνες γυναίκες όταν βρίσκονται σε μια σχέση.

Η επαγγελματική εξέλιξη μονοπωλεί πλέον το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους. Όταν τα ωράρια ξεφεύγουν ο σύντροφος δεν τις βλέπει όσο θα ήθελε, με αποτέλεσμα η σχέση να βαλτώνει. Επίσης τις περισσότερς φορές γνωρίζουν πολύ καλά τι χρειάζονται και πολλές φορές δεν έχουν ανάγκη τη συμμετοχή του αγαπημένου τους και αυτό τον κάνει να νιώθει περιττός. Και το χειρότερο είναι πως οι έξυπνες γυναίκες πολλές φορές προσπαθούν να βρουν συντρόφους που να μπορούν να τους χειραγωγήσουν, κάτι που οδηγεί σε καυγάδες και σε χωρισμό.


Ένα άλλο σημαντικό λάθος που πράττουν οι έξυπνες γυναίκες άθελά τους είναι πως μεταφέρουν την ένταση της δουλειάς στο σπίτι. Η διαχείριση του θυμού πρέπει να είναι ισορροπημένη έτσι ώστε να μην μεταδίδεται στο έτερο ήμισυ. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως ο τρόπος που εκφράζεστε και που εκτονώνετε την έντασή σας μπορεί να επηρεάσει τους γύρω σας και να νιώθουν μειονεκτικά.

Τέλος έχει παρατηρηθεί πως οι γυναίκες με υψηλό νοητικό επίπεδο είτε δεν έχουν σύντροφο είτε μένουν σε μια σχέση που δεν τις ικανοποιεί, διότι δεν έχουν το χρόνο να ψάξουν για κάτι καινούριο.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ