2018-06-19 19:41:34
Φωτογραφία για H Asus παρουσιάζει τους νέους φορητούς
Η Asus αποφάσισε να ανανεώσει την γκάμα των φορητών υπολογιστών ZenBook, VivoBook, μαζί με το Vivowatch BP wearable. Τα νέα μοντέλα της οικογένειας ZenBook της Asus είναι τα ZenBook Pro 15, Pro 14 και ZenBook S, τα οποία είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστές Intel Core 8ης γενιάς και ξεχωριστές κάρτες γραφικών, ανάλογα με τη διαμόρφωση. Εννοείται ότι το μοντέλο ZenBook Pro 15 είναι το καλύτερα εξοπλισμένο μοντέλο της σειράς, ενώ το ZenBook S είναι το πιο ανθεκτικό μοντέλο της σειράς. Σε όλες τις περιπτώσεις το λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows 10. Τα μοντέλα Asus ZenBook έχουν ScreenPad, το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη για τη χρήση διάφορων εφαρμογών. 

Η οικογένεια Asus VivoBook εμπλουτίζεται με τα μοντέλα S14 και S15, τα οποία διακρίνονται για το σχεδιασμό NanoEdge, που επιτρέπει την εκμετάλλευση της πρόσοψης προς όφελος της οθόνης. Και εδώ υπάρχουν επεξεργαστές Intel Core 8ης γενιάς, με κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce MX150, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι υβριδικός με SSD και HDD
. Με τον ευρηματικό σχεδιασμό της, η οικογένεια VivoBook καταφέρνει να χωρέσει μία οθόνη διαγωνίου 13 ιντσών στο μέγεθος της οθόνης των 11 ιντσών. Στην οικογένεια VivoBook συμπεριλαμβάνεται και το μοντέλο Flip, το οποίο έχει περιστρεφόμενη οθόνη κατά 360 μοίρες με επεξεργαστές Intel τελευταίας γενιάς και αξιοπρεπή τεχνικά χαρακτηριστικά. Τέλος, η Asus παρουσίασε το Vivowatch BP, το οποίο μπορεί να μετρά στοιχεία της προπόνησης του κατόχου του, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα της μέτρησης της πίεσης του αίματος σε μόλις 15 δευτερόλεπτα, ενώ η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 28 ημερών.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ