2018-06-19 20:11:48
Φωτογραφία για Η Σενεγάλη έκανε το θαύμα της
Στιγμές… 2002 ζουν η Σενεγαλέζοι… Η ομάδα του Αλιού Σισέ έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα, καθώς επικράτησε της Πολωνίας με 2-1 και ξεκίνησε με τρίποντο όπως και στο Μουντιάλ του 2002 όταν και είχε κερδίσει τη Γαλλία.  Κακό ματς στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη. Η πρώτη που απείλησε ήταν η Σενεγάλη με τον Νιάνγκ από ιδανική θέση να στέλνει την μπάλα… πλάγιο άουτ, ενώ στο 20’ ο Γκροσίτσκι πήρε την κεφαλιά από κοντά αλλά αστόχησε.

Το παιχνίδι συνέχισε να μην έχει ρυθμό αλλά στο 37’ η Σενεγάλη άνοιξε το σκορ από το πουθενά. Ο Γκουεγέ έκανε μακρινό σουτ, η μπάλα άλλαξε εντελώς πορεία στον Τσιόνεκ και κατέληξε στα δίχτυα του Σέζνι που είχε πέσει στην άλλη γωνία. Στο 45’ ο Σουκράλα χάρισε τη 2η κίτρινη στον Κριχόβιακ. Η Πολωνία μπήκε καλύτερα στο 2ο μέρος και στο 50ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι απείλησε με όμορφη εκτέλεση φάουλ αλλά ο Ντιαγέ του είπε όχι, ενώ στο 52’ το σουτ του μανέ κόντραρε σε σώματα και στο 56’ ο Ρίμπους σέντραρε από αριστερά αλλά ο Πίστσεκ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα με πλασέ στο 2ο δοκάρι
. Και στο 60’ μετά από γύρισμα Κριχόβιακ, Μπεντνάρεκ και Σέζνι έκαναν τραγικό λάθος και ο Νιάνγκ μπήκε σφήνα και σε κενό τέρμα πλάσαρε για το 0-2. Πάντως ο Νιάνγκ που πέτυχε το γκολ βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου και οι Πολωνοί διαμαρτυρήθηκαν στον ρέφερι για το αν είχε δώσει άδεια. Στο 70’ μετά από γύρισμα του Πίστσεκ από δεξιά ο Μίλικ πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 79’ η κεφαλιά ου Κοβνάτσκι δεν ανησύχησε τον Ντιαγέ. Στο 81’ ο Σέζνι πρόλαβε δύσκολα τον Μανέ, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ρίμπους κόντραρε σε σώματα. Και στο 86ο λεπτό μετά  από εκτέλεση φάουλ του Γκροσίτσκι, ο Κριχόβιακ με κοντινή κεφαλιά  μείωσε σε 1-2.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ