2018-06-19 21:59:56
Φωτογραφία για Μουντιάλ 2018: Τζιχαντιστές «εκτελούν» τον Λιονέλ Μέσι στο κέντρο του γηπέδου
Δείτε την «αφίσα» που ανάρτησαν στο διαδίκτυο - Συναγερμός στις ρωσικές αρχές ασφαλείας - Σε 24ωρη βάση προσπαθούν να εντοπίσουν επίδοξους τρομοκράτες ή τρομοκρατικές ομάδες

Δεν είναι η πρώτη φορά και πιθανόν ούτε η τελευταία, που οι τζιχαντιστές απειλούν με τρομοκρατικό χτύπημα το Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία, χρησιμοποιώντας τον Λιονέλ Μέσι σε πρωταγωνιστικό ρόλο, προκειμένου να προβληθεί περισσότερο το «μήνυμά» τους.

Με νέα ανάρτηση στα social media, ο ISIS παρουσιάζει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και στο κέντρο έναν εκτελεστή με κουκούλα να ετοιμάζεται να εκτελέσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Με ένα άτσαλο μοντάζ, οι τζιχαντιστές έχουν τοποθετήσει το κεφάλι του Μέσι στο σώμα ενός κρατουμένου με πορτοκαλί φόρμα, ο οποίος είναι δεμένες και γονατιστός, έτοιμος να δεχτεί το μοιραίο χτύπημα.

Σε πρώτο πλάνο, ένας «καμικάζι» που φορά ζώνη με εκρηκτικά, σε ένα μήνυμα με σαφή απειλή, το οποίο κάθε άλλο παρά στα... ψιλά πέρασε από τις ρωσικές αρχές ασφαλείας, οι οποίες, σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες, δουλεύουν επί 24ώρου βάσεως, προκειμένου να εντοπίσουν και εξολοθρεύσουν επίδοξους τρομοκράτες ή τρομοκρατικές ομάδες.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ