2018-06-20 06:51:18
Φωτογραφία για ''Κίνδυνος να γίνουν καπνός οι συλληφθέντες της μαφίας των Ρομά'' - Κείμενο αναγνώστη
 ''Η Ασφάλεια, έχει ενημερωθεί για την χαρακτηριστική καθυστέρηση που επιδεικνύει η δικαιοσύνη που δεν έχει ακόμη ορίσει δικάσιμο και προσπαθεί να δει τι θα

γίνει με τη συγκεκριμένη ιστορία καθώς ο κίνδυνος να ... γίνουν καπνός οι συλληφθέντες είναι κάτι παραπάνω από ορατός'' αναφέρει αναγνώστης σε κείμενο που έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr. 

Ήταν η σημαντικότερη υπόθεση εξάρθρωσης μαφιόζικου κυκλώματος ληστών, διαρρηκτών, κλεπταποδόχων και τοκογλύφων.

Έλαβε τεράστια δημοσιότητα καθώς στις έρευνες που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου δραστηριοποιήθηκαν συνολικά 1000 αστυνομικοί και 37 εισαγγελείς, ενώ είχαν συλληφθεί συνολικά 41 άτομα (κατηγορούνται συνολικά 115 άτομα), κατασχέθηκαν εκατοντάδες πανάκριβα ρολόγια, περίπου 1.000.000 ευρώ σε μετρητά, 60 super cars, αμέτρητα κιλά χρυσού, ασημιού και μεγάλη ποσότητα διαμαντιών και άλλων πολύτιμων λίθων.


 Οι τρεις “φαμίλιες” με έδρα τις τσιγγάνικες γειτονιές των δυτικών προαστίων για περισσότερα από πέντε χρόνια “σάρωναν” τα βόρεια και τα νότια προάστια πραγματοποιώντας χιλιάδες κλοπές, ληστείες και διαρρήξεις (οι επίσημες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για περισσότερες από 3.000) με λεία που αγγίζει τα 50.000.000 ευρώ. Σήμερα, 19 μήνες μετά τις πρώτες συλλήψεις τα προφυλακισμένα μέλη του κυκλώματος αφήνονται ένα-ένα ελεύθερα λόγω παρέλευσης του 18μηνου, ενώ το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης Και ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, ένας – ένας οι προφυλακισμένοι Ρομά, άρχισαν να αφήνονται ελεύθεροι καθώς για πολλούς ολοκληρώθηκε το 18μηνό ενώ για άλλους ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες και έτσι όσοι δεν έχουν άλλες δικαστικές εκκρεμότητες επιστρέφουν στα σπίτια τους. Στις 16 Μαΐου, βρήκαν οι πρώτοι και έκτοτε, ξεκίνησε ένα μπαράζ αποφυλακίσεων των πρωταγωνιστών της πολύκροτης υπόθεσης.

 Η Ασφάλεια, έχει ενημερωθεί για την χαρακτηριστική καθυστέρηση που επιδεικνύει η δικαιοσύνη που δεν έχει ακόμη ορίσει δικάσιμο και προσπαθεί να δει τι θα γίνει με τη συγκεκριμένη ιστορία καθώς ο κίνδυνος να ... γίνουν καπνός οι συλληφθέντες είναι κάτι παραπάνω από ορατός.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ