2018-06-20 11:27:48
Φωτογραφία για Το ανφέρ του προέδρου της ΠΟΑΣΥ - Ή πως χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία
Χθες, στα γραφεία της ΠΟΑΣΥ πραγματοποιήθηκε μια ευρεία σύσκεψη μια διακομματική εκπροσώπηση από όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, με θέμα τη βία, το

έγκλημα και ενδεδειγμένοι τρόποι αντιμετώπισης, σε συνάρτηση με την ασφάλεια του αστυνομικού.

Το bloko.gr μετά την πολύ καλή τοποθέτηση του κ. Γερακαράκου και πριν δοθεί ο λόγος στον γενικό γραμματέα κ. Αναγνωστάκη, ζήτησε συγνώμη για την εμβόλιμη παρέμβαση, ζητώντας πριν από την παράθεση θέσεων, σκέψεων και απόψεων των πολιτικών, να πάρουν το λόγο δύο συνδικαλιστές που υπηρετούν στα ΜΑΤ.

Πρώτα ο κ. Δημήτρης Παδιώτης που ήταν στα μέτρα και στα επεισόδια στο Πισοδέρι, προκειμένου να περιγράψει τις ακριβώς συνέβει, για τους τραυματισμούς αστυνομικών και διαδηλωτών καθώς και για την fake είδηση της νεκρής γυναίκας, και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Αθήνας κ. Δημοσθένης Πάκος, για να περιγράψει τις συνθήκες εκτέλεσης υπηρεσίας στην εμπόλενη ζώνη των Εξαρχείων και της Πατησίων.


Δυστυχώς ο κ. Γερακαράκος για άδηλους λόγους, επικαλέστηκε τυπολατρικά το καταστατικό της σύσκεψης και αποφάσισε να μην δοθεί η ευκαιρία στους δύο προαναφερόμενους να μιλήσουν και στους πολιτικούς την ευκαιρία να τοποθετηθούν επί άλλης, πραγματολογικής πλέον βάσης, από όλα όσα είχαν προσχεδιάσει να εκθέσουν.

Έτσι, η συζήτηση εξελίχθηκε σε στείρες, άνυδρες και άγονες ανεμώλιες τοποθετήσεις, ακόμη και τον κ. αναγνωστάκη ο οποίος ομολογουμένως διαθέτει το χάρισμα όχι μόνο της ευγλωττίας αλλά και της παρρησίας, ή και από τον κ. Βορίδη, ο οποίος ως μέλος ενός κόμματος που οδεύει προς την διακυβέρνηση θα είχε τεθεί ενώπιον της ευθύνης μιας τοποθέτησης ουσίας και όχι αιτιολόγησης γιατί δεν μπορεί ο ίδιος και η Ν.Δ. να συννενοηθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ πάνω στα θέματα που πραγματεύτηκε η σύσκεψη.

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ