2018-06-20 11:56:34
Φωτογραφία για Τέσσερις παράξενες αλλαγές στο σώμα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Όχι, δεν έχει συμβεί μόνο σε σένα Κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης φέρνει και μια μικρή έκπληξη - και δεν είναι πάντα κάτι για το οποίο σας έχει προειδοποιήσει.

1. Ευαισθησία στο φως

Η εγκυμοσύνη μπορεί να κάνει τα μάτια σας πιο ευαίσθητα στο φως, ιδιαίτερα στον ήλιο, έτσι θυμηθείτε να φοράτε γυαλιά ηλίου έξω για να αποφύγετε τη δυσφορία.

2. Κρεατοελιές

Οι κρεατοελιές συχνά εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικά κατά το δεύτερο εξάμηνο. Αν και δεν κάνουν κακό εξακολουθούν να είναι ανεπιθύμητες. Οι κρεατοελιές μπορούν να εμφανιστούν στο λαιμό και τα βλέφαρά σας, κάτω από το στήθος σας, στις μασχάλες σας, στο στομάχι σας, ακόμα και στη βουβωνική χώρα σας ή γύρω από τα γεννητικά όργανα σας. Αποφύγετε τα φάρμακα που προορίζονται για αφαίρεση, καθώς τα χημικά ενδέχεται να μην είναι ασφαλή για το μωρό σας.

3. Σπάσιμο μαλλιών

Οι σπασμένες άκρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι λόγω των αλλαγών στην υφή της τρίχας καθώς και της ξηρασίας που προκαλείται από τις ορμόνες της εγκυμοσύνης.

4. Απώλεια όσφρησης

Η απώλεια όσφρησης μπορεί να είναι γενετική ή να έχει προκληθεί από ένα τραύμα στη μύτη, αλλά μια προσωρινή περίπτωση μπορεί επίσης να εμφανιστεί όταν είστε έγκυος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ