2018-06-20 12:19:35
Φωτογραφία για Αχαΐα: Απίστευτο! Θα κλειδώσουν τους κάδους απορριμμάτων για να μην ... τους εξαφανίσουν πάλι!
Το σοβαρό πρόβλημα που παρατηρείται με την έλλειψη των κάδων απορριμμάτων στο τετράγωνο Φαιστού, Αθ. Διάκου, Π.Π. Γερμανού και Οιβώτα από το ύψος της οδού Αθηνάς μέχρι το ακάλυπτο τετράγωνο στην περιοχή των Ρομά, συζήτησε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με αφορμή την πρόταση του καταστήματος μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ όπου εκεί συγκεντρώνονται καθημερινά τα σκουπίδια ολόκληρου του τετραγώνου!

Η πρόταση της επιχείρησης, απορρίφθηκε, καθώς όπως τονίζει, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Γκοτσόπουλος, δεν μπορούσε να εφαρμοστεί σε κοινόχρηστο χώρο.

Ωστόσο, το πρόβλημα απασχολεί περίπου 1000 κατοίκους της πόλης που αναγκάζονται επειδή οι κάδοι έχουν «εξαφανιστεί» να μην έχουν που να πετούν τα απορρίμματά τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν σταλεί επιστολές διαμαρτυρίας από πολίτες συνοδευόμενες από φωτογραφικό υλικό. Η κατάσταση είναι αφόρητη τώρα που ξεκινά καλοκαίρι.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοτική αρχή, εξετάζει οριστική λύση, ώστε να σταματήσει το καθημερινό μαρτύριο των 1000 περίπου κατοίκων που έχουν ξεμείνει από … κάδους!

Όπως έχουμε ήδη γράψει, μαζεύονται όλα (!) στους δύο κάδους έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ της πόλης.

ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ

«Προτείναμε να ζητήσουμε από την Δημοτική Κοινότητα, χωροθέτηση ώστε να μπουν κάδοι όπου προβλέπεται και να κλειδωθούν», σημειώνει ο κ. Γκοτσόπουλος, τονίζοντας ότι οι κάδοι δεν θα μπορούν πλέον, μετά την τοποθέτησή τους, να μετακινηθούν.

Η δημοτική αρχή, αναζητά οριστική λύση για το πρόβλημα, καθώς φαίνεται ότι γίνεται δέκτης, καθημερινών αιτημάτων. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Οικονομόπουλος, μας ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση, γενικά στην περιοχή, με την πρόσληψη νέων υπαλλήλων, αλλά και με την προμήθεια νέου απορριμματοφόρου, αναγνωρίζοντας ότι ο όγκος είναι μεγάλος και η υπηρεσία δεν μπορεί να ανταποκριθεί ελλείψει υποδομών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ