2018-06-20 12:33:17
Φωτογραφία για Ιατρικές εξετάσεις υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών στο 404 ΓΣΝ Λάρισας (ΕΓΓΡΑΦΟ-ΕΡΩΤΗΣΗ)
ΕΡΩΤΗΣΗ: Πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων για τους μαθητές της κεντρικής Ελλάδας που επιθυμούν την είσοδό τους σε Στρατιωτικές Σχολές στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας

Την πραγματοποίηση των ιατρικών εξετάσεων των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές από την Κεντρική Ελλάδα στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας, ζητά ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, με ερώτησή του προς τους Υπουργούς Παιδείας και Άμυνας κκ. Κώστα Γαβρόγλου και Πάνο Καμμένο.

Ο Λαρισαίος πολιτικός επισημαίνει ότι «oι μαθητές της Γ’ Λυκείου από την Κεντρική Ελλάδα, που επιθυμούν την είσοδό τους στις Στρατιωτικές Σχολές, παραπέμπονται για τις ιατρικές εξετάσεις στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία αλλά και την σοβαρή οικονομική επιβάρυνση των υποψηφίων και των οικογενειών τους».

Ο κ. Κέλλας ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς αν προτίθενται να εξετάσουν το ενδεχόμενο οι ιατρικές εξετάσεις των υποψηφίων από την Κεντρική Ελλάδα να πραγματοποιούνται στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας, για την οικονομική διευκόλυνση μαθητών και γονέων, ζητώντας παράλληλα και χρονοδιάγραμμα ενεργειών.

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ερώτηση:
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ