2018-06-20 17:09:52
Φωτογραφία για Ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης (ΒΙΝΤΕΟ)
Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εισόδου από τη χώρα, την εμφάνισή του τρεις φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και την καταβολή 30.000 ευρώ ως εγγύηση, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία στον ανακριτή...

«Θα σεβόμουν όποια και αν ήταν η απόφαση του δικαστηρίου. Η Μακεδονία είναι ελληνική» είπε βγαίνοντας από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ο Κωνσταντίνους Μπαρμπαρούσης, ο οποίος χειροκροτήθηκε από περίπου 20 άτομα που βρίσκονταν στον χώρο.

Ο διαγραφείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή για το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, σχετικά με τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, όταν κάλεσε το στρατό να προχωρήσει σε πραξικόπημα. 

 Σε γραπτή του ανακοίνωση δυο ημέρες πριν έκανε λόγο για λεκτικές υπερβολές του και άκομψη φρασεολογία, ενώ δήλωσε τον απόλυτο σεβασμό του - όπως χαρακτηριστικά ανέφερε - στο Σύνταγμα, το Δημοκρατικό πολίτευμα και τους θεμελιώδεις θεσμούς. 

ΒΙΝΤΕΟ
eviazoom
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ