2018-06-20 21:04:36
Φωτογραφία για Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι γυναίκες σε έναν άντρα;
Νέα έρευνα αποδεικνύει τι ακριβώς παρατηρούν οι γυναίκες πρώτα σε έναν άντρα που πιθανά να τις ενδιαφέρει ερωτικά.

Πολλοί λόγοι μπορεί να είναι αυτοί, που θα μας κάνουν να κοιτάξουμε κάποιον αλλά δεν οδηγούν απαραίτητα σε κάτι περισσότερο. Ένα ωραίο σώμα, εκφραστικά μάτια, καλή και προσεγμένη εμφάνιση μπορεί να μιλάνε στις καρδιές των γυναικών, αλλά μία έρευνα που έγινε ανάμεσα σε ελεύθερες γυναίκες, αποκάλυψε αυτό που πραγματικά τραβάει το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με την έρευνα το 71% των ελευθέρων γυναικών που ενδιαφέρονται για μία ερωτική σχέση, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να βγουν πρώτο ραντεβού με έναν άνδρα που έχει ωραίο και φωτεινό χαμόγελο!

Ωστόσο, αν και ένα λαμπερό και ειλικρινές χαμόγελο είναι αρκετό για να σπάσει τον πάγο, δεν είναι το μόνο πράγμα που θα προσέξουν. Οι γυναίκες θα μιλήσουν ή θα φλερτάρουν με έναν γοητευτικό άντρα που τους προσέλκυσε το χαμόγελό του, αλλά θα ενδιαφερθούν για κάτι παραπάνω μόνο αν τις κάνει να γελάσουν πραγματικά. Άρα το χιούμορ ήρθε δεύτερο στη λίστα των ενδιαφερόντων χαρακτηριστικών.


Αμέσως μετά μία γυναίκα θα ασχοληθεί με την σχολαστική παρατήρηση του σωματότυπου, αλλά και πάλι δεν θα εστιάσει μόνο στο επιφανειακό κομμάτι. Αν το «αντικείμενο του πόθου», συνδυάζει τα προηγούμενα με τις καλές οικογενειακές αξίες και την αυτοπεποίθηση, τότε οι μετοχές του ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο!

Αυτό που απέδειξε η έρευνα είναι πως και οι γυναίκες τελικά έλκονται περισσότερο από τα φυσικά χαρακτηριστικά ενός άνδρα και όχι μόνο από τα ψυχικά και πνευματικά του χαρίσματα! Άρα ο μύθος πως οι γυναίκες δεν δίνουν σημασία στην εμφάνιση καταρρίπτεται, καθώς είναι μέσα στα πρώτα χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν στην πρώτη γνωριμία.

Όπως και οι άνδρες, έτσι και οι γυναίκες μπορεί εξίσου να απορρίπτουν κάποιον με τον οποίο οι πιθανότητες να ταιριάξουν πραγματικά είναι μεγάλες, καθαρά λόγω εμφάνισης και μίας πλασματικής εικόνας για τον ιδανικό σύντροφο που σχηματίζουμε όλοι μέσα στο μυαλό μας.

Ωστόσο για τις μακροχρόνιες σχέσεις τα πράγματα αλλάζουν, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Οι περισσότεροι ασχολούνται με την δυνατότητα να μπορούν να συζητήσουν με τον σύντροφό τους και να αισθάνονται πως μπορούν να στηριχτούν πάνω του, για να δοκιμαστεί μία σχέση στο χρόνο.

Τελικά οι γυναίκες και οι άνδρες έχουν περισσότερα κοινά απ’ όσα φανταζόμασταν και ίσως (αλλά όχι με μεγάλη βεβαιότητα!) να είναι και από τον ίδιο πλανήτη!

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ