2018-06-20 22:39:28
Φωτογραφία για Η σοκαριστική στιγμή που ένα ελικόπτερο πέφτει και συνθλίβεται πάνω σε κτίριο στη Ρωσία! [video]
Η στιγμή που ένα ελικόπτερο Mi-8T της Converse Avia πέφτει και συνθλίβεται πάνω σε ένα κτίριο κάνει το γύρο του διαδικτύου και σοκάρει. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του ελικοπτέρου στην περιοχή Poikovsky της Ρωσίας.

Η ακριβής ημερομηνία του ατυχήματος δεν διευκρινίζεται. Στο βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει καθαρά η στιγμή που πέφτει το ελικόπτερο πάνω στο κτίριο και γίνεται κομμάτια…Οι αιτίες του εν λόγω ατυχήματος είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Δεν είναι το πρώτο ατύχημα που συμβαίνει στα ελικόπτερα της εταιρείας Converse Avia. Ένα ακόμα Mi-8AMT τον Οκτώβριο του 2017 έπεσε κοντά στην πόλη Barentsburg στο Spitsbergen, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα ένα Mi-2 έπεσε πάνω σε μια κεραία την ώρα της απογείωσης του από το αεροδρόμιο του Russk.

Σημειώνεται ότι τα ελικόπτερα αυτά είναι δικινητήρια και πρωτοκατασκευάστηκαν από τη Σοβιετική Ένωση. Εκτός από μεταγωγικό ο τύπος αυτού του ελικοπτέρου αυτού, χρησιμοποιείται και ως επιθετικό όπως επίσης και σε ρόλους αναγνώρισης και επιτήρησης μεταξύ άλλων.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ