2018-06-20 22:55:45
Φωτογραφία για Το Κάμα Σούτρα έρχεται σε νέα έκδοση αλλά με μία σημαντική διαφορά! Ποια είναι αυτή;
Σε νέα έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει το διάσημο εγχειρίδιο του σεξ, Κάμα Σούτρα, από τη Folio Society, στην οποία θα περιλαμβάνονται κυρίως κείμενα και όχι εικόνες.

Άλλωστε, όπως τονίζει ο εκδότης, James Rose, το Κάμα Σούτρα δεν αφορά εξ ολοκλήρου το σεξ. Αφορά την επιστήμη, την τέχνη και τον έρωτα και το κείμενο που συμπεριλαμβάνεται σε αυτό αποτελεί οδηγό για μια ολοκληρωμένη ζωή.

Όπως τόνισε ο Rose: «Είναι γνωστό στη Δύση για τις στάσεις του σεξ. Αλλά το Κάμα Σούτρα είναι πολύ περισσότερο από σεξ. Αφορά το να ζεις μια ευτυχισμένη ζωή, με όλες τις απολαύσεις, και μέρος τους είναι το σεξ, αλλά μέρος τους είναι να είσαι παντρεμένος, να αριστεύσεις στις 64 τέχνες και επιστήμες που θα έπρεπε να μάθει ο καθένας και να ζήσεις μια γεμάτη ζωή».

Άλλωστε, περιλαμβάνονται κεφάλαια που αφορούν τη διαρρύθμιση των επίπλων στο σπίτι ή πώς να αποκτήσει κάποιος περισσότερα χρήματα. Αλλά και όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις, υπάρχουν κεφάλαια με τίτλο: «Ο λόγος που οι γυναίκες απορρίπτουν τις κινήσεις των αντρών» και «Σχετικά με τους άντρες που έχουν επιτυχία με τις γυναίκες».


Η νέα έκδοση θα βασίζεται στην πρώτη μετάφραση του 1883, θα τυπωθούν μόνο 750 αντίτυπα, ενώ ο στόχος είναι να είναι ερωτικό, αλλά όχι προσβλητικό. Σύμφωνα με τον Rose, αυτό που έλειπε ήταν ένα έντυπο που θα τόνιζε τη σημασία των κειμένων της ινδικής κοινωνίας. Γι’ αυτόν το λόγο, η νέα έκδοση δεν θα βασιστεί τόσο πολύ στις εικόνες, όσο στα κείμενα, καθώς ανάμεσα στα κείμενα θα περιλαμβάνονται περιορισμένα ασπρόμαυρα σκίτσα.

Πηγή: protothema.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ