2018-06-21 07:53:31
Φωτογραφία για Ο άνθρωπος με τα δύο πρόσωπα! Η Απίστευτη Ιστορία του Edward Mordake...[video]
Με δύο πρόσωπα γεννήθηκε ένας πολύ γνωστός ευγενής του 19ου αιώνα, ο Edward Mordake Ο νεαρός και γοητευτικός για την εποχή άντρας είχε ένα πρόσωπο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού του- φυσιολογικό δηλαδή- και ένα άλλο πρόσωπο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. To πίσω πρόσωπο δεν μιλούσε και δεν έτρωγε όμως γελούσε μιμούμενο τις δικές του εκφράσεις. Ο Edward Mordake γεννήθηκε σε μια οικογένεια ευγενών, και ήταν ο μοναδικός κληρονόμος ευπατριδών Άγγλων, σημαντικός κληρονόμος της βρετανικής αριστοκρατίας.

Μέλος μία φυσιολογικής και καλής οικογένειας που τον λάτρευε, όμως η δική του ζωή είχε δύο πρόσωπα. Τα ιστορικά αρχεία σε Βρετανική εφημερίδα της περιοχής που ανακοίνωνε το θάνατό του αναφέρουν πως ο Edward Mordake ήταν ένας γοητευτικός νεαρός, με μια υπέροχη προσωπικότητα. Ήταν ένα πολύ όμορφο αγόρι, αλλά μόνο από μπροστά, γιατί κάθε φορά που γυρνούσε, αποκάλυπτε το δεύτερο παραμορφωμένο του πρόσωπο που θεωρούνταν η απόλυτη έκφραση του κακού. Καταγράφονται εκδοχές που αναφέρουν ότι το δεύτερο πρόσωπο ήταν από ένα όμορφο κορίτσι, αλλά οι επιστήμονες λένε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν, και ότι τα παρασιτικά δίδυμα είναι πάντα του ίδιου φύλου.


Μερικοί άνθρωποι ακόμη αναφέρουν ότι όταν ο Edward γύριζε, το κακό πρόσωπο ψιθύριζε ξόρκια με στόχο να καλέσει τους δαίμονες και το κακό με αποτέλεσμα να τον πετροβολούν και να τον χλέυάζουν κάθε φορά που τον έβλεπαν έξω. 

Από την ηλικία των 23, ταξίδευε στην ευρώπη βλέποντας πολλούς γιατρούς και παρακαλώντας να τον απαλλάξουν με κάποιο τρόπο από το κεφάλι δαίμονα, επειδή όπως ισχυριζόταν του ψιθύριζε σατανιστικά λόγια και κατάρες τη νύχτα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί και να φοβάται διαρκώς. Φυσικά για τα δεδομένα της εποχής, δεν θα μπορούσε κάποιος γιατρός να αναλάβει τέτοια ευθύνει και ο δύστυχος νεαρός αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ