2018-06-21 16:20:35
Φωτογραφία για Αυτό είναι το νέο καλοκαιρινό show του ΣΚΑΪ! - Όλες οι πληροφορίες...
Άλλα είχαν κατά νου και άλλα προέκυψαν. Αλλά τελικά δεν το έβαλαν κάτω κι αποφάσισαν να πέσουν... στα βαθειά, θέλοντας να παραμείνουν και το καλοκαίρι στην κορυφή της κατάταξης. Έτσι λοιπόν ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να κάνει πράξη το.. «Σκάσε και κολύμπα»!

Η αρχική σκέψη στελεχών του σταθμού ήταν ότι μετά το τέλος του «Survivor» θα έπρεπε να συνεχίσουν να έχουν στον αέρα κάποιο πρόγραμμα με αγωνίσματα. Έτσι «γεννήθηκε» η ιδέα ενός «παιχνιδιού δράσης» που οι διαγωνιζόμενοι θα αγωνίζονται σε αθλήματα που θα γίνονται μέσα στο νερό ή γύρω από το νερό. Στη συνέχεια έγιναν επαφές με σκοπό να γυριστεί στην Κύπρο αλλά τελικά γρήγορα αποφάσισαν πως για πολλούς λόγους πρέπει να γίνει στην Ελλάδα. Κι έτσι ξεκίνησαν να αναζητούν το κατάλληλο… στούντιο, το μέρος δηλαδή που θα μπορούσε να «φιλοξενήσει» όλα αυτά τα αθλήματα και βέβαια τον τεχνικό εξοπλισμό, τηλεοπτικό και μη.

Μετά από αρκετές επαφές βρέθηκε… και κλείστηκε η παραλία του Αγίου Κοσμά και έτσι είναι οριστικό ότι το καινούργιο «made in ΣΚΑΪ» παιχνίδι-δράσης μέσα στο καλοκαίρι θα βγει στον αέρα, ή για να χρησιμοποιήσουμε και όρους «κοντά» στο παιχνίδι και το ύφος του… θα βουτήξει στα βαθειά
. Δεν είναι τυχαίο που το… βάφτισαν και με έναν εξίσου… χιουμοριστικό τρόπο αφού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα έχει τον τίτλο «Σκάσε και κολύμπα»!

Ναι, λοιπόν… «Σκάσε και κολύμπα» και μέσα στον Ιούλιο, μετά το τέλος του «Survivor» δύο ομάδες θα διαγωνίζονται καθημερινά μεταξύ τους στην παραλία του Αγίου Κοσμά, όπου θα στηθεί το «τηλεοπτικό σκηνικό». Οι ομάδες θα αλλάζουν κάθε βδομάδα και ανάμεσά τους θα είναι κάποιοι… «διάσημοι», πρόσωπα δηλαδή από το καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, που θα έχει ενδιαφέρον να δουν οι τηλεθεατές αν θα τα καταφέρνουν στα αθλήματα ή απλά θα τα κάνουν… μούσκεμα!

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα ξεκινήσει να προβάλλεται και σχετικό τρέιλερ με το οποίο θα καλούνται όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο «Σκάσε και κολύμπα!», στο καινούργιο παιχνίδι δράσης που στήνει ο ΣΚΑΪ για το καλοκαίρι…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ