2018-06-21 16:38:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Κρατάει άμυνα για το μεταναστευτικό η Αστυνομία - Αστακός η παραλιακή ζώνη και όχι μόνο - Καθημερινές περιπολίες
"Αστακός" καθημερινά η παραλιακή ζώνη της Πάτρας στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος του λιμανιού και όχι μόνο Παράλληλα, καθημερινές και οι περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή. Όπως και οι προσαγωγές αλλά και συλλήψεις διακινητών.

Όπως γράψαμε χθες, δύο διακινητές μετέφεραν με όχημα εννέα μετανάστες στην Πάτρα από την Ηλεία. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στα όρια της πόλης. Οι διακινητές ισχυρίστηκαν ότι μετέφεραν τους μετανάστες στην Πάτρα για να τους βάλουν στο ΚΤΕΛ για Αθήνα.

Συνελήφθησαν τόσο οι διακινητές όσο και οι μετανάστες.

Ενώ συνεχώς αυξάνεται και πάλι ο αριθμός μεταναστών που φτάνουν στην Πάτρα με το όνειρο να περάσουν από το λιμάνι της πόλης στις χώρες της Ευρώπης.

Η αστυνομία κρατάει άμυνα, με καθημερινές περιπολίες και αυστηρούς ελέγχους γύρω από την περιοχή του λιμανιού και όχι μόνο. Μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να ανατρέψει κάθε επιχείρηση, κατάληψης των δύο πρώην άτυπων καταυλισμών σε ΑΒΕΞ και Λαδόπουλο ενώ έντονη είναι η παρουσία αστυνομικών καθημερινά κατά μήκος της οδού Σουνίου, όπου οι μετανάστες επιλέγουν να μετακινηθούν για να φτάσουν τους πρώην καταυλισμούς.


Χθες το πρωί, ενδεικτικά, περίπου 20 αλλοδαποί, κινήθηκαν στην οδό Σουνίου κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής με κατεύθυνση προς το κέντρο της Πάτρας. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, στο ύψος της οδού Παπαφλέσσα, τους σταμάτησησαν και κατόπιν ελέγχων προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι εντολές από τη διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ, και συγκεκριμένα του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, Ταξιάρχου Νίκου Κοτρωνιά, από τη στιγμή που εκκενώθηκαν οι δύο άτυποι καταυλισμοί σε ΑΒΕΞ και Λαδόπουλο, είναι αυστηρές και σαφείς. Και μέχρι σήμερα φέρουν θετικό αποτέλεσμα.

ΝΙΚΟΣ Α. ΣΥΦΑΝΤΟΣ
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ