2018-06-21 19:33:06
Φωτογραφία για Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε τον θαυματουργό Σταυρό (φωτογραφίες)
Ρίγη συγκίνησης, δέος και θαυμαστά γεγονότα στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης με το θαυματουργό Σταυρό. Κληρικοί και άνθρωποι κάθε κοινωνικής τάξης προσέρχονται να ασπαστούν το Ιερό Κειμήλιο του 

Τιμίου Σταυρού, να πάρουν τη Χάρη, να σταυρωθούν και να θεραπευτούν. Ηδη σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Κληρικοί και λαϊκοί που μίλησαν καταθέτουν τη συγκλονιστική τους μαρτυρία.

Σε άλλους κατά τη διάρκεια του σταυρώματος με το θαυματουργό Σταυρό υπήρξε θεραπεία ορθοπαιδικών παθήσεων, ορισμένοι μιλούν για μια έντονη ευωδία που αισθάνθηκαν κατά τη διάρκεια του διαβάσματός τους, ενώ άλλοι λένε ότι μία ιδιαίτερη θέρμη σκέπασε όλη την ύπαρξή τους.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης Λαγκαδά, τον Τίμιο Σταυρό, τον οποίο και εκόμισε ο π. Δημήτριος Λουπασάκης, υπεδέχθη έμπροσθεν του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Αγίας Παρασκευής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της καθ΄ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ μεταξύ του πολυάριθμων Προσκυνητών, παρέστησαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως και του Στρατού Ξηράς.

Διαβάστε περισσότερα »
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ