2018-06-21 20:30:34
Φωτογραφία για Αρραβωνιάστηκε ο Cristiano Ronaldo-Δείτε το εντυπωσιακό μονόπετρο της συντρόφου του!
Επτά μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, τώρα φουντώνουν οι φήμες για αρραβώνα. 

Ο άσος της Πορτογαλίας στο φετινό Μουντιάλ, Cristiano Ronaldo που έγινε για τέταρτη φορά πατέρας (σ.σ απέκτησε το πρώτο του παιδί με την Georgina Rodriguez και είχε ήδη 3 ακόμη παιδιά) και η κούκλα σύντροφός του είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Η σέξι Georgina βρέθηκε στις εξέδρες για να δει τον αγαπημένο της να φέρνει τη νίκη στην Πορτογαλία και το εντυπωσιακό μονόπετρο στο δάχτυλό της ήταν αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα. Η ίδια μάλιστα, φρόντισε να φανεί σε κάθε λήψη των φωτογράφων ενισχύοντας τις φήμες για μυστικό αρραβώνα!

Το ζευγάρι μετά τον ερχομό της κόρης τους Alana Martina έχει δέθει ακόμη περισσότερο και η επισημοποίηση της σχέσης τους ήταν κάτι που περίμεναν όλοι.

Ο Cristiano Ronaldo έχει ακόμη ένα μεγάλο γιο, τον Cristiano Jr που γεννήθηκε τo 2010. Η μητέρα του δεν έγινε γνωστή και ο μικρός μεγαλώνει στο πλευρό του διάσημου μπαμπά του και τη γιαγιά Dolores. Ακολούθησαν τα δίδυμα Eva και Matteo, μέσω παρένθετης μητέρας  και φυσικά η κόρη του με την αγαπημένη του Georgina!
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ