2018-06-21 21:22:15
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Το Λιμεναρχείο κέρδισε τα συγχαρητήρια του Αρχηγείου
Ιδιαίτερα ικανοποιημένο με την επίδοση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου είναι το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής κι αυτό φαίνεται από ένα έγγραφο που έφτασε στο Λιμεναρχείο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti ο Διευθυντής Ασφαλείας του Α' Κλάδου του Αρχηγείου εκφράζει την ικανοποίηση του στο πρόσωπο των στελεχών του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου με φόντο τις πολλαπλές επιτυχίες που έχουν στην προσπάθεια πάταξης της παράνομης διακίνησης - εμπορίας καπνικών προϊόντων και καπνού.

 

Ο Διευθυντής του Α' Κλάδου αφού παραθέτει κάποιες υποθέσεις που χειρίστηκε το Γραφείο Ασφάλειας του ΚΛΗ, τους συγχαίρει για τον επαγγελματικό ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά και τους καλεί να συνεχίσουν το έργο τους.

 

Να σημειωθεί ότι σχεδόν καθημερινά, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου έρχονται αντιμέτωπα με διάφορες υποθέσεις όπως  ναρκωτικά, η διακίνηση καπνικών προϊόντων αλλά και καπνού αλλά και άλλες κι αυτό δεν είναι κάτι άλλο, παρά αποτέλεσμα των εντατικών ελέγχων και την σωστή αξιοποίηση πληροφοριών που έχουν στη διάθεσή τους.

 

Πηγή: ekriti.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ