2018-06-22 12:20:13
Φωτογραφία για Δημήτρης Ουγγαρέζος: Είπε όχι στη Φαίη Σκορδά...
Διακαναλικός συναγερμός έχει σημάνει αυτή την εποχή, μιας και οι πάντες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη τηλεοπτική σεζόν του 2018-2019, η οποία και θα ξεκινήσει στους δέκτες μας γύρω στις αρχές του Οκτώβρη.

Πράγμα που σημαίνει; Πως οι σκέψεις, οι επαφές, οι κουβέντες, οι διαπραγματεύσεις αυτή την περίοδο έχουν χτυπήσει «κόκκινο», με όλα τα κανάλια να προσπαθούν να στήσουν ένα δυνατό πρόγραμμα, το οποίο να μπορέσει να τους εκτοξεύσει στους πίνακες τηλεθέασης και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Βέβαια, εκτός από τα brand-new συμβόλαια που αυτή την εποχή «ψήνονται», υπάρχουν και τα συμβόλαια που βρίσκονται σε ισχύ και οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών, πρέπει να αποφασίσουν το πως ακριβώς θα αξιοποιήσουν τον ερχόμενο χειμώνα, τα πρόσωπα που έχουν στη διάθεσή τους. Ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος ως γνωστόν έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, για ακόμη δύο χρόνια.


Έτσι ,λοιπόν, οι Αντεννικοί σκέφτονται το πως ακριβώς θα μπορούσαν να συνεχίσουν για ακόμα μία σεζόν με τον παρουσιαστή και απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η αρχική ιδέα που έπεσε στο τραπέζι, ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να επιστρέψει στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής της.

Μία πρόταση την οποία και ο Δημήτρης δεν αποδέχτηκε κι αυτό όχι γιατί έχει κάποιο πρόβλημα με την Φαίη… Δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Φαίη… Αλλά γιατί δεν θέλει να γυρίσει στα παλιά και να βρεθεί να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και με ακριβώς την ίδια σύνθεση προσώπων. Αν με ρωτάς λογικό το βρίσκω Στην συνέχεια – και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες -, οι Αντεννικοί δεν προχώρησαν σε κάποια συγκεκριμένη αντιπρόταση, με αποτέλεσμα το θέμα Ουγγαρέζος και νέα σεζόν στον ΑΝΤ1, να μοιάζει άλυτη εξίσωση.

Την ίδια ώρα η Ελένη Μενεγάκη έχει εκφράσει έντονα την επιθυμία της να έχει στο δυναμικό της εκπομπής της του χρόνου τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και μάλιστα οι πρώτες συζητήσεις μαζί του, ξεκίνησαν προ τριμήνου…

Βέβαια, το τι θα κάνει τελικά ο Δημήτρης του χρόνου, είναι κάτι που για την ώρα πιθανότατα ούτε ο ίδιος γνωρίζει, αφού από την μία μεριά δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, χωρίς ,όμως, να έχει κάτι συγκεκριμένο στα χέρια του κι από την άλλη τον θέλει η… «Απόλυτη»!

Όμως, αν οι Αντεννικοί δεν του πουν… «φτου ξ ελευθερία», είναι μάλλον αδύνατον να βρεθεί στον Alpha… Για να δούμε τι θα δούμε και που ακριβώς θα δούμε τον Δημήτρη την επόμενη σεζόν.

tlife.gr-Νάνσυ Νικολαίδου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ