2018-06-22 18:01:08
Φωτογραφία για Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Βροχές και καταιγίδες από αύριο
Χαλάει και πάλι ο καιρός από αύριο Σάββατο – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ τοπικά

προβλέπονται χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυροί άνεμοι

Έντονη κακοκαιρία προβλέπει από αύριο και τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, που εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από αύριο θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Σάββατο (23.6.2018)

Τις προμεσημβρινές ώρες, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα βορειότερα νησιά του Ιονίου. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, η κακοκαιρία θα ξεσπάσει στην Ήπειρο, τη Δυτική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Επίσης, από τις μεσημβρινές ώρες θα επηρεαστεί η κεντρική Μακεδονία και από τις βραδινές ώρες η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η Βόρεια Εύβοια.


Κυριακή (24.6.2018)

Την Κυριακή τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν το πρωί τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια και τις απογευματινές κυρίως ώρες τα ηπειρωτικά (πλην Μακεδονίας και Θράκης).

Δευτέρα (25.6.2018)

Τη Δευτέρα θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά και η Πελοπόννησος και την Τρίτη, τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Τρίτη (26.6.2018)

Την Τρίτη, κακοκαιρία θα υπάρξει στα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά καθώς και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ