2018-06-22 18:40:37
Φωτογραφία για Φαίη Σκορδά: Όσα είπε για την «αντικατάστασή» της από τη Δούκισσα Νομικού
Η Φαίη Σκορδά είναι η συνήθεια που έγινε… πρωινή λατρεία, καθώς εδώ και πολλά χρόνια είναι το καθημερινό ραντεβού για πολλές τηλεθεάτριες που την έχουν αγαπήσει. Χθες, δε θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι του Tlife, του site της Τατιάνας Στεφανίδου, στο οποίο παρευρέθηκαν πολλοί τηλεαστέρες και άτομα του ευρύτερου χώρου.

Φορώντας μία υπέροχη κολλητή ολόσωμη φόρμα BSB σε γαλάζια απόχρωση, έκλεψε την παράσταση και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Σε άκρως καλοκαιρινό mood, τη συνδύασε με ένα κομψό ζευγάρι μεταλλικά πέδιλα και μία cute τσάντα σε baby pink χρώμα. Με ένα λαμπερό χαμόγελο και την πάντα ευγενική της αντιμετώπιση στους reporters, μίλησε στις κάμερες για το θέμα της επικαιρότητας, που δεν είναι άλλο από την πρόταση της Δούκισσας Νομικού να αναλάβει την εκπομπή της. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Δούκισσα όταν κλήθηκε να αναλάβει το πρωινό του Σαββατοκύριακου, ζήτησε το αντίστοιχο καθημερινό, επικαλούμενη την ανάγκη της να περνά τα Σαββατοκύριακα με την οικογένειά της.

«Δεν γνωρίζω αν η Δούκισσα αυτοπροτάθηκε να παρουσιάσει την εκπομπή μου. Νομίζω από το ρεπορτάζ που έκανα εγώ ότι θα έκανε το Σαββατοκύριακο. Το Πρωινό έχω ξαναπεί δεν το αλλάζω και το συμβόλαιό μου συνεχίζει, μένω στον ΑNT1.»

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ