2018-06-22 23:16:13
Φωτογραφία για Νίκη πρόκρισης με...πολιτικό χρώμα για την Ελβετία
Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι η Ελβετία επικράτησε με 2-1 της Σερβίας και έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης. Τεράστια ένταση στο ματς με τους Αλβανούς παίκτες της Ελβετίας να δίνουν ιδιαίτερο... πολιτικό χρώμα με τους πανηγυρισμούς τους. Η πρώτη καλή φάση ανήκε στη Σερβία με τον Μίτροβιτς να πιάνει την κεφαλιά στο 5' και τον Σόμερ να διώχνει. Δευτερόλεπτα μετά ο φορ των Σέρβων νίκησε με το κεφάλι τον Ελβετό γκολκίπερ και έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ οι Ελβετοί αφυπνίστηκαν και στο 30' είχαν πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Ντζεμαΐλί έκανε την προβολή από κοντά αλλά ο Στοΐκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ. Στο 43' οι Σέρβοι εκτέλεσαν κόρνερ και αρχικά ο Τάντιτς και στη συνέχεια ο Τόσιτς δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Τάντιτς με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στην επανάληψη οι Ελβετοί μπήκαν καλύτεροι και στο 53' με ένα τρομερό σουτ του Γκρανίτ Τσάκα ισοφάρισαν
. Μάλιστα ο νεαρός μέσος πανηγύρισε κάνοντας τον αλβανικό αετό πικάροντας τους Σέρβους. Στο 58' ο Σακίρι με εκπληκτικό τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών. Εννέα λεπτά μετά δύο αμυντικοί της Ελβετίας αγκάλιασαν μέσα στην περιοχή τον Μίτροβιτς με τον Μπριχ να δίνει... επιθετικό φάουλ. Στο 82' ο Εμπολό έκανε μακρινό σουτ με τον Στοΐκοβιτς να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Δύο λεπτά μετά ο Γκαβράνοβιτς (από θέση οφσάιντ) δεν κατάφερε να πλασάρει τον γκολκίπερ της Σερβίας. Στο 90' ο Σακίρι έφυγε στην αντεπίθεση και με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-1 για τους Ελβετούς που και πάλι πανηγύρισαν ως Αλβανοί μια και οι περισσότεροι παίκτες έχουν καταγωγή από τη γειτονική χώρα.
athlitikotetradio
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ