2018-06-23 11:33:35
Φωτογραφία για Αστυνομία και Λιμενικό στο Φεστιβάλ των Ματάλων


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιτελείς της τοπικής Αστυνομίας έχουν κάνει τους υπολογισμούς τους

 και έχουν διαπιστώσει ότι οι υπάρχουσες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ στη Μεσαρά δεν είναι εκείνες που θα μπορούσαν μόνες τους να σηκώσουν το βάρος της αστυνόμευσης. Για τον λόγο αυτό έχουν ζητηθεί ενισχύσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ θα υπάρχουν όχι μόνο στη στεριά αλλά και στη θάλασσα. Το τριήμερο των εκδηλώσεων (22-23-24/6)  σε επιφυλακή θα είναι και το Λιμενικό Σώμα με τη διάθεση σκαφών σε περίπτωση που χρειαστεί επέμβαση δια θαλάσσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οδηγίες που έχουν δοθεί είναι αρχικά να υπάρξει σωστός σχεδιασμός για την ομαλή κυκλοφοριακή κίνηση και τη διευκόλυνση όλων όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν τα Μάταλα αυτές τις ημέρες.

Πολλοί θα είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι εκτός από τον έλεγχο της κυκλοφορίας θα πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους για μέθη, αλλά και την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος μεταξύ των ένστολων θα βρίσκονται και αστυνομικοί με πολιτικά στους χώρους των εκδηλώσεων και ιδίως στη διάρκεια της νύχτας, καθώς υπάρχει ο φόβος της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Η αστυνομία θα επιτηρεί διακριτικά το χώρο για να μην υπάρξουν προβλήματα» ανέφερε αστυνομικός.

Θάνος Περβολαράκης - patris.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ