2018-06-24 11:40:49
Φωτογραφία για Η συσκευή που έσωσε τα ελληνικά νοικοκυριά από τις πρακτικές υπερχρεώσεων των εταιρειών που παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια.
Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί και στην Ελλάδα μια τεχνολογική συσκευή που μπορεί και προστατεύει το κάθε σπίτι από περίεργες πρακτικές που έκαναν μέχρι και εχθές οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ώστε να φουσκώνουν οι λογαριασμοί που έφταναν στους καταναλωτές.

Η συσκευή λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που μπορεί και ρυθμίζει ουσιαστικά την είσοδο του ηλεκτρικού ρεύματος με τέτοιο τρόπο ώστε να χρεωνόμαστε το ρεύμα το οποίο έχουμε καταναλώσει και όχι όλο το ρεύμα που πέρασε από την χελώνα της ΔΕΗ.

Το παράδοξο είναι ότι αυτή η τεχνολογική συσκευή είναι απολύτως νόμιμη σε όλο τον κόσμο και μάλιστα το 90% των σπιτιών στην μερική την χρησιμοποιεί εδώ και 5 χρόνια και μάλιστα το συστήνουν και οι εταιρείες που παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια εκεί ενώ στην Ελλάδα η ΔΕΗ και οι συνδικαλιστές για άγνωστους λόγους έχουν ξεκινήσει έναν απίστευτο εχθρικό σχεδόν αγώνα εναντίων της ώστε να μην επιτρέπετε η πώλησή της στην χώρα μας.


Στην Αμερική ένα μέσο σπίτι 150 τετραγωνικών μέτρων καταναλώνει ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 20 δολάρια τον μήνα ποσό που μεταφράζεται με την σημερινή ισοτιμία σε16,30 ευρώ ανά μήνα..

Η συσκευή αυτή ρυθμίζει το συνημίτονο φ και το σταθεροποιεί στην μονάδα, με αποτέλεσμα να μην επιτρέπει την είσοδο περισσότερης ηλεκτρικής ενέργειας από ότι αυτή που χρειάζεται το σπίτι μας εκείνη την στιγμή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αφανώς να προστατεύουμε όλες τις συσκευές μας από έντονες αυξομειώσεις τάσεων και αφετέρου να κάνουμε μεγάλη οικονομία στους λογαριασμούς μέχρι και 50%.

Μπορείτε να δείτε την συσκευή αυτή εδώ και να διαβάσετε περισσότερα για το τι ακριβώς κάνει και πως.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ