2018-06-24 12:00:33
Φωτογραφία για Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Παντρεύτηκε το αγαπημένο ζευγάρι!
Με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώθηκαν, ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύντροφός του, Γεωργία Αβασκαντήρα! Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Τήνο και στο πλευρό των δικών του προσώπων.

Εκτός από τα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα, εκεί βρέθηκαν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αποστόλης Τότσικας με τη Ρούλα Ρέβη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Γιάννης Αϊβάζης, η Σάρα Εσκενάζη, ο Bo, αλλά και πολλοί ακόμη.

Οι καλεσμένοι δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν και βιντεοσκοπούν το ζευγάρι στην πιο όμορφη στιγμή της σχέσης του. H Γεωργία Αβασκαντήρα, επέλεξε νυφικό σε λιτή κλασική γραμμή, μιας και το μυστήριο έγινε στη Μονή της Αγίας Ξένης, στο Πάνορμο της Τήνου, δίπλα στην παραλία.

Τη νύφη μάλιστα συνόδευσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του ζευγαριού, σε μία τόσο ιδιαίτερη στιγμή για τη ζωή του. Η Γεωργία Αβασκαντήρα, επέλεξε νυφικό σε λιτή - κλασική γραμμή, ενώ ο γαμπρός απέφυγε το καθιερωμένο κλασικό κοστούμι, φτάνοντας στην εκκλησία με ένα πιο χαλαρό look.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ