2018-06-24 12:37:39
Φωτογραφία για Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Μήνυμα για εθνική ενότητα έστειλε, από την Ύδρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη.

Όπως ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος: «Η καρδιά του Ανδρέα Μιαούλη στέλνει διαχρονικό μήνυμα με αποδέκτες τον λαό μας και το έθνος μας. Ένα μήνυμα με δύο, συμπληρωματικές μεταξύ τους, πτυχές».

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Η πρώτη πτυχή μας θυμίζει το Εθνικό μας Χρέος, όπως το αποδίδει ανά τους αιώνες ο άρκος των Αθηναίων Εφήβων: "Την Πατρίδα ουκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξωμαι"».

«Και η δεύτερη πτυχή μας θυμίζει ότι, ιδίως τα Εθνικά μας Θέματα, Θέματα υπαρξιακά για τον Λαό μας και το Έθνος μας, οφείλουμε να τα υπερασπιζόμαστε υπό όρους αρραγούς ενότητας. Διότι η Ιστορία δεν πρόκειται να μας συγχωρήσει την άγνοια του ότι εμείς, οι Έλληνες, μόνον υπό συνθήκες αρραγούς ενότητας μεγαλουργήσαμε. Ενώ ο διχασμός και η διχόνοια μας στοίχισαν πολύ ακριβά, ακόμη και τμήματα του Εθνικού μας Κορμού», κατέληξε.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ