2018-06-24 13:45:32
Φωτογραφία για Η Νταϊάνα όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Το ασχημόπαπο που έγινε πριγκίπισσα... [video]
Λίγο καιρό πριν από την 20ή επέτειο του θανάτου της σπάνια πλάνα της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα προβληθούν σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ του ABC και του People.

"Αφού πέθανε η μητέρα μου, ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώσουμε μόνοι" σημειώνει ο αδερφός της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Charles στο ντοκιμαντέρ "The Story of Diana". Σε αποκλειστικά πλάνα από οικογενειακό βίντεο βλέπουμε την πριγκίπισσα Νταϊάνα να παίζει με τον μικρό της αδερφό, με την εικόνα της να μαγεύει από νεαρή ακόμα ηλικία.

Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί το ταξίδι της από τα παιδικά της χρόνια που μεγάλωνε ως παιδί χωρισμένων γονιών στο σπίτι των προγόνων της οικογένειας Spencer μέχρι τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο και την ανάδειξή της σε παγκόσμια διασημότητα που λατρεύτηκε από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

"Θέλησε κάποιον απλά να την αγαπήσει" σημειώνει η Vivienne Parry, φίλη της Νταϊάνα από το Birthright. Στο ντοκιμαντέρ "The Story of Diana" παρουσιάζονται νέες συνεντεύξεις με συγγενείς και φίλους της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κάνει ρεκόρ εξωφύλλων στο People, όπου εμφανίστηκε 57 φορές. Στις 31 Αυγούστου συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατό της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.


"Ένας από τους λόγους που ήθελα να μιλήσω τώρα είναι επειδή πιστεύω ότι μετά από 20 χρόνια κάποιος από σύγχρονος άνθρωπος γίνεται κομμάτι της ιστορίας στην πραγματικότητα", σημειώνει ο Charles Spencer. "Και η Νταϊάνα αξίζει μια θέση στην ιστορία. Ήταν ένα ιδιαίτερο πρόσωπο και όχι μόνο όμορφη".
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ