2018-06-24 14:16:08
Φωτογραφία για Περίεργη κλοπή τυφεκίου από ΔΕΑ στη Μεγίστη. Διαλευκάνθηκε σε 24 ώρες
Μέσα σε 24 ώρες διαλευκάνθηκε μία περίεργη υπόθεση κλοπής ενός τυφεκίου G3 της Μονάδος του, στη Δ.Α.Ν. Μεγίστης, στο Καστελλόριζο, από ένα Δόκιμο Έφεδρο Αξιωματικό (ΔΕΑ), ο οποίος υπηρετεί σε αυτήν και είχε φύγει ως αδειούχος για την ιδιαίτερη πατρίδα του στην Πέλλα, όπου και συνελήφθη τάχιστα από τις αρχές ασφαλείας.

Περίεργη λόγω του «αφελούς» τρόπου που φαίνεται να έχει συντελεστεί η κλοπή αυτή, καθώς σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες ο Δόκιμος φαίνεται να είχε εκμυστηρευτεί σε συστρατιώτη του ότι θέλει να πάρει ένα όπλο κλπ., το οποίο εν συνεχεία αφού το αποσυναρμολόγησε και το τοποθέτησε στις αποσκευές του το πήρε μαζί του στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Άμεσα κλιμάκιο της Στρατονομίας μετέβη στην Αριδαία και εντόπισε τον Δόκιμο Αξιωματικό, ο οποίος φέρεται πως είχε θάψει το τυφέκιο σε κτήμα ιδιοκτησίας του στην νότια Αριδαία. Το τυφέκιο παραδόθηκε και φυλάσσεται στον Λόχο Στρατηγείου της ΙΙ Μεραρχίας Πεζικού στην Έδεσσα, ενώ ο ΔΕΑ μεταφέρθηκε αεροπορικώς και συνοδευόμενος από το κλιμάκιο της Στρατονομίας, στην ΔΑΝ Μεγίστης για τα … «περαιτέρω».

Ήδη σε βάρος του ΔΕΑ έχει επιβληθεί ποινή φυλακίσεως ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ και η ποινική διαδικασία από τη Δικαιοσύνη.

(parapolitika.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ