2018-06-24 15:41:37
Φωτογραφία για Δήμητρα Μέρμυγκα: Ποια είναι η 26χρονη καλλονή που παντρεύτηκε ο Έλληνας κροίσος Γιάννης Κούστας
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Παρασκευή στο γραφικό θέρετρο της Costa Amalfitana στο Σορέντο στην Ιταλία ο 62χρονος εφοπλιστής Γιάννης Κούστας με την κατά 36 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Δήμητρα Μέρμηγκα, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ποια είναι όμως η 26χρονη καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Έλληνα κροίσου;

Η Δήμητρα Μέρμηγκα γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1992, σε ευκατάστατη οικογένεια. Πήγε σχολείο στου «Κωστέα – Γείτονα», ενώ ολοκλήρωσε σπουδές της στην Ιστορία της Τέχνης στο Deree College.

Έχει δύο αδελφές που σπούδασαν Ναυτιλιακά, αγαπά εκείνα τα ωραία αντικείμενα που φτιάχνουν τη διάθεση των πολύ πλουσίων κυριών, όπως τσάντες Hermès, ακριβά αυτοκίνητα, σινιέ μοντελάκια και πιο πολύ αυτά που δημιουργεί ο Elie Saab! 

Είναι δημοφιλής στο Instagram όπου ανεβάζει καλαίσθητες φωτογραφίες από διακοπές σε διάσημα θέρετρα, απολαύσεις σε ρεστοράν για ολίγους και ξενοδοχεία για μυημένους στον πλούτο και εξαρτημένους από την πολύ καλή ζωή. 


Λένε όσοι τη γνωρίζουν ότι είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της, με εξαιρετικό και απαιτητικό γούστο.

Λέγεται ότι είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα και έναν επιχειρηματία από τον επαγγελματικό στίβο των αυτοκινήτων. 

Πριν από δύο χρόνια, σε μια παρέα ευκατάστατων, εύπορων και πολύ πλουσίων, στον «Αστέρα» συναντήθηκεμε τον επιτυχημένο εφοπλιστή Γιάννη Κούστα.

Ήταν όπως λένε μια αμοιβαία συμπάθεια που οδήγησε σε έναν μεγάλο έρωτα. Ακολούθησαν ραντεβού σε μέρη, όπως το «Nobu» καθώς και σε σκάφη και βίλες απροσπέλαστες από τους παπαράτσι.

Όπως φυσικά συνηθίζεται στον κόσμο των πλουσίων, το ζευγάρι γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο «Gstaad Palace», ταξιδεύουν στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, φτάνουν στην Αθήνα για φιλανθρωπικά γκαλά και κάνουν διακοπές στο Κάπρι, στη Σάντα Μεργκερίτα και γενικά στην Ιταλική Ριβιέρα, στην Ίμπιζα, στις Μπαχάμες, αλλά και στα αμερικανικά, για Κροίσους Hamptons, όπου διατηρεί μια εξαίσια κατοικία ο Γιάννης Κούστας στο Southampton.

Το ζευγάρι στεγάζει τον έρωτα του σε ένα εκπληκτικό loft στην Βουλιαγμένη, στο συγκρότημα που έφτιαξε ο εφοπλιστής Γιώργος Οικονόμου, εκεί που κάποτε υπήρχε το ιστορικό ξενοδοχείο «Αρμονία». 

Το πολυτελές σκάφος του Γιάννη Κούστα έχει γίνει και πάλι το καταφύγιο του και μαζί με την όμορφη αγαπημένη του ταξιδεύει ήρεμες γαλανές θάλασσες του κόσμου. 

Πριν το σκάφος είχε το όνομα «Aifos», που ήταν ένας αναγραμματισμός του ονόματος «Σοφία» της πρώην συζύγου του. Με τον πολύκροτο και επεισοδιακό χωρισμό, το όνομα άλλαξε σε «Drad», που προέρχεται από τα αρχικά ονόματα των τεσσάρων παιδιών του Γιάννη Κούστα, Δημήτρη, Ρομπέρτο, Αμαλία, Δανάη. 

Πλέον το ίδιο σκάφος ονομάζεται «Belita» από τα χαϊδευτικά υποκοριστικά του Γιάννη και της Δήμητρας, μιας και εκείνη τον φωνάζει… Bebouko και εκείνος… Lolita! Μάλιστα σήμερα Κυριακή πριν λίγη ώρα ξεκίνησε το brunch των νεόνυμφων με τους υψηλούς προσκεκλημένους τους.

Όσον αφορά τον αρραβώνα τους το 2017 στο Island, είχε 500 εκλεκτούς καλεσμένους, 100 σερβιτόρους, σπάνια εδέσματα όπως χτένια εισαγωγής που έφτασαν αεροπορικώς για να μη χάσουν τη φρεσκάδα τους και πυροτεχνήματα.

Υπήρχαν μαύρα τριαντάφυλλα που κατέφθασαν επίσης από το εξωτερικό για να στολίσουν τη βραδιά, μεγάλοι καθρέφτες και καθίσματα του Φίλιπ Σταρκ, σφυρίδες, αστακοί, γαλλικές σαμπάνιες.

Η Δήμητρα Μέρμυγκα απο την Παρασκευή είναι και επίσημα η νέα κυρία Κούστα!
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ