2018-06-24 22:00:27
Φωτογραφία για Ο Ολυμπιακός επενδύει στους Έλληνες πάικτες
Ο Ολυμπιακός έχει τονίσει από τις τελευταίες ημέρες της περυσινής σεζόν ότι έχει σκοπό να επενδύσει στο ελληνικό στοιχείο τη νέα χρονιά. Αυτό ήδη γίνεται πραγματικότητα και φαίνεται από το γεγονός ότι στην Αυστρία και στο Ζέεφελντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα βρίσκονται 16 Έλληνες παίκτες από τους συνολικά 26. Μάλιστα, σε αυτούς θα πρέπει να προστεθούν και ακόμη 3 Έλληνες, οι Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος και Ευαγγέλου, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα τις επόμενες προσεχείς ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τους 16 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το πρωί της Δευτέρας (25/06) για την Αυστρία οι 13 προέρχονται από την Ακαδημία των «ερυθρόλευκων». Επομένως, η στήριξη στο ελληνικό στοιχείο γίνεται πράξη και ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν θα δώσει ευκαιρίες σε όσους καταφέρουν και πείσουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της
. Φυσικά, με τις προσθήκες που θα γίνουν και που έχουν προαναγγελθεί θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα δώσει σε όλους την ευκαιρία στην προετοιμασία να πείσουν τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Πιο συγκεκριμένα, οι Έλληνες της «ερυθρόλευκης» αποστολής για το Ζέεφελντ είναι οι: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Σκαφίδας, Καράδαης, Νικολάου, Τσιμίκας, Νικόλης, Σάλιακας, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Βέργος, Βρουσάι, Φορτούνης (όλοι τους έχουν αγωνιστεί στην Ακαδημία του Θρύλου) και οι Μπουχαλάκης, Κούτρης και Μάνος.

Πηγή: gavros.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ