2018-06-27 13:02:52
Φωτογραφία για «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΒΛΕΠΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.
Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στον κόσμο της νύχτας, αποδίδουν οι αστυνομικές αρχές την ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκε το πρωί στο Παλαιό Φάληρο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 45χρονος. Το θύμα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε μάχη με τους εκτελεστές του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, βαρύτατα τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου υπέκυψε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., εκτελούσαν «συμβόλαιο θανάτου», «γάζωσαν» τον 45χρονο με καλάσνικοφ, έξω από πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος, όπου κινείτο πεζός. Ο 45χρονος ήταν παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ., καθώς το όνομά του έχει αναμιχθεί σε υπόθεση «νονών» της νύχτας και σύμφωνα με πληροφορίες είχε αποφυλακιστεί πριν λίγους μήνες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, προσέγγισαν τον 45χρονο μάλλον την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς με πιστόλι που είχε πάνω του.


Στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν πολλοί κάλυκες από καλάσνικοφ και πιστόλι, ευρήματα που θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα, για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητούν υλικό από κάμερες, που τυχόν υπάρχουν στην περιοχή και οι οποίες ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών πριν ή μετά την επίθεση.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ