2018-06-29 14:27:18
Φωτογραφία για Τιμήθηκε στα Τρίκαλα ο Προστάτης της ΙΡΑ: Απόστολος των Εθνών Παύλος
Με τη δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.) τέλεσε την Πέμπτη 28 Ιουνίου και ώρα 19:00’, στο πανέμορφο Εξωκλήσι του Ιερού Ναού

Αγ. Γεωργίου- Ριζαριού- Τρικάλων, Μέγα Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας και υψώματος, στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Απόστολου των Εθνών Παύλου.

Παρευρέθηκαν ο κ. Δ/ντής της Δ. Α. Τρικάλων Α/Δ΄ Γεώργιος ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ο κ. Α΄ Υποδ/ντης  της Δ.Α. Τρικάλων Α/Υ’ Στέργιος ΝΙΝΤΟΣ, ο Πάτερ Ευάγγελος ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΙΟΣ ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης ο οποίος μαζί με τον Πάτερ Ελευθέριο ΚΟΡΔΑΜΠΑΛΟ τελέσαν και τον Μέγα Εσπερινό,, ο κ. Διοικητής του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Τρικάλων Α/Υ’ Αθανάσιος ΚΑΠΠΑΣ, Εκπρόσωπος της ΣΜΥ Τρικάλων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ιωάννης με τον Γραμματέα κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Αχιλλέα, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Βασίλειος, Αξιωματικοί της Δ.Α Τρικάλων, συνάδελφοι με τις οικογένειες τους, φίλοι και πλήθος κόσμου οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους /ες όσους/ες, παρευρέθηκαν στον εορτασμό του Προστάτη μας και ιδιαιτέρως τον π. Ελευθέριο για την άμεση  και ένθερμη ανταπόκριση του για δεύτερη φορά, στην πραγματοποίηση του Εσπερινού μας στην Ενορία του.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

 Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας        ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ