2018-06-29 15:36:22
Φωτογραφία για Λαμία: Ο παππούς νόμιζε ότι ήταν μονόδρομος κι έγινε χαμός [photos]
Τριπλή καραμπόλα στην είσοδο της Λαμίας... - Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε παιδάκι 1,5 έτους - Από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Το τροχαίο έγινε στις 10:00' το πρωί στην είσοδο της πόλης και συγκεκριμενα στον παράδρομο, λίγο πιο κάτω από το κτίριο της ΔΕΗ.

Πως έγινε το μπαμ

Τα δυο μαύρες Mercedes κινούταν κανονικά στον παράδρομο με κατεύθυνση από Λαμία προς την έξοδο της πόλης. Ξαφνικά βλέπουν ένα παλιό πράσινο Audi με οδηγό έναν ηλικιωμένο να έρχεται κατά πάνω τους, αφού το αυτοκίνητο ανέβαινε προς Λαμία και κινούταν στο δικό τους ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο πρώτο Mercedes είναι μια μητέρα με το μόλις 1,5 έτους αγοράκι της, το οποίο ευτυχώς έχει σωστά δεμένο στο ειδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου. Η μητέρα αρχίζει να κορνάρει και κόβει ταχύτητα για να προλάβει το κακό. Ο παππούς όμως δεν καταλαβαίνει τίποτα και συνεχίζει απτόητος. Τελευταία στιγμή προσπαθεί να τον αποφύγει αλλά η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.


Μετά το πρώτο μπαμ, η δεύτερη Mercedes που ακολουθεί, συγκρούεται με το Audi και ακινητοποιείται καταλήγοντας δεξιά πάνω στο πεζοδρόμιο. Ο 82χρονος οδηγός του πράσινου Audi τα έχει χαμένα και προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το "μπαμ" ήταν γερό. Από την ψύχραιμη αντίδραση της μητέρας οδηγού, αλλά και από τύχη, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Για τις ανανεώσεις των διπλωμάτων σε ηλικιωμένους δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τα χιλιοειπωμένα, ελπίζουμε η Εισαγγελική έρευνα που έχει ξεκινήσει να φτάσει σε βάθος και να καθίσουν στο εδώλιο όσοι όλοι εμπλέκονται σε παράνομες ανανεώσεις (γιατροί, ιδιοκτήτες σχολών, υπάλληλοι).
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ