2018-06-30 20:15:40
Φωτογραφία για Κρήτη; Αυτή είναι η γυναίκα που πέρασε 20 ώρες στη θάλασσα πάνω σε φουσκωτό στρώμα – Εικόνες από τη δραματική διάσωσή της
Το στρώμα θαλάσσης πάνω στο οποίο βρισκόταν παρασύρθηκε από ρεύματα - Η 55χρονη Ρωσίδα πέρασε τρομακτικές στιγμές ανοιχτά του Ρεθύμνου μέχρι να την βρουν

- Τελικά εντοπίστηκε από έναν πιλότο της Frontex 7 ναυτικά μίλια από την ακτή

- H Frontex έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη διάσωση της 55χρονης.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη διάσωση της 55χρονης Ρωσίδας η οποία έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα, ανοιχτά της ακτής του Ρεθύμνου, επειδή το θαλάσσιο στρώμα της είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα, δημοσίευσε σήμερα η Frontex.

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί από τις 15.00 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν εθεάθη για τελευταία φορά στην πισίνα του ξενοδοχείου να παίρνει το στρώμα θαλάσσης και να κατευθύνεται προς την παραλία. Κανείς δεν είδε ξανά την γυναίκα ενώ στην παραλία βρέθηκαν η πετσέτα της και προσωπικά της αντικείμενα.

Είκοσι ώρες αργότερα και μετά από αγωνιώδη αναζήτηση από το λιμενικό που απέβη άκαρπη, η γυναίκα βρέθηκε τελικά γύρω στα 7 ναυτικά μίλια μακριά από την ακρή από ένα πιλότο της Frontex, ο οποίος περιπολούσε την περιοχή για λέμβους παράνομων μεταναστών.


Ο πιλότος έδωσε το στίγμα στο Λιμενικό και αμέσως έσπευσε στο σημείο σκάφος του λιμεναρχείου Χανίων που συμμετείχε στις έρευνες και στο οποίο επιβιβάστηκε η τουρίστρια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη στιγμή της διάσωσης:

Η 55χρονη γιατρός, από το Ζελένογκραντ κοντά στη Μόσχα, έκανε τις διακοπές της στο Ρέθυμνο μαζί με τον 59χρονο σύζυγο της Όλεγκ και την 28χρονη κόρη τους Γιούλια. Εκείνοι ήταν που ειδοποίησαν τις αρχές όταν η 55χρονη δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο μετά το απογευματινό της μπάνιο στη θάλασσα.

Όσο για την 55χρονη, αφού επέπλεε στη θάλασσα με το στρώμα της για τόσες ώρες, έπαθε σοβαρά εγκαύματα αφού πέρασε αρκετό χρόνο κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς καμία προφύλαξη. Σύμφωνα με το cretalive, νοσηλεύεται καθώς η έκθεσή της στον ήλιο της προκάλεσε επιπλέον και καρδιολογικά προβλήματα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ