2018-07-03 11:20:45
Φωτογραφία για Ξαναχτύπησαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων στη Βοιωτία
Οι κακοποιοί γκρέμισαν με αυτοκίνητο τον φράκτη του εργοστασίου παραγωγής και συσκευασίας αυγών που βρίσκεται στον παράδρομο της εθνικής στο ρεύμα προς Λαμία και ένας από αυτούς ακινητοποίησε τον φύλακα με την απειλή περιστρόφου

Μετά από αρκετό καιρό, έκανε την επανεμφάνισή της και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο η σπείρα που «χτυπάει» εργοστάσια σε διάφορες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και αρπάζει τα χρηματοκιβώτιά τους. Οι συνολικά έξι κουκουλοφόροι ληστές έβαλαν στο στόχαστρό τους την εταιρεία «Αυγά Βλαχάκη» στο Ύπατο Βοιωτίας.

Στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι κακοποιοί γκρέμισαν με αυτοκίνητο τον φράκτη του εργοστασίου παραγωγής και συσκευασίας αυγών που βρίσκεται στον παράδρομο της εθνικής στο ρεύμα προς Λαμία και ένας από αυτούς ακινητοποίησε τον φύλακα με την απειλή περιστρόφου. Στη συνέχεια, τον έδεσε και τον επιτηρούσε, όσο οι συνεργοί του ερευνούσαν όλους τους χώρους της εταιρείας.

Όταν βρήκαν το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε ένα φορτηγό του εργοστασίου και διέφυγαν με αυτό και ένα ακόμη, καθώς το Ι.Χ. που χρησιμοποίησαν για να γκρεμίσουν το φράκτη δεν μπορούσε να κινηθεί και του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Το ίδιο έκαναν αργότερα και στο ένα από δυο φορτηγά που έκλεψαν, το οποίο βρέθηκε καμένο στις 6 το πρωί στην περιοχή Γλύφα, έξω από τη Χαλκίδα. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Θηβών που πήρε κατάθεση από τον φύλακα και προσπαθεί να εντοπίσει τους έξι δράστες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ