2018-07-03 12:20:47
Φωτογραφία για Έτσι βγήκε το Κεντρικό Δελτίο με τον νέο Διευθυντή Ειδήσεων...
Το πρώτο δελτίο στη νέα του θέση στον ΑΝΤ1 ήταν το χθεσινό για τον Κωστή Τσιακανίκα… Ο νέος διευθυντής ειδήσεων του καναλιού ανέλαβε από χθες καθήκοντα και το δελτίο που παρουσίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε το άρωμά του! Ένα άρωμα έντονα πολιτικό, αφού και τα τρία πρώτα θέματα ήταν αμιγώς πολιτικά.

Πρώτο ήταν το υπουργικό συμβούλιο και η επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη, αλλά και η παραμονή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση… Δεύτερο ήταν η αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής… Και τρίτο η αντίδραση του Πρωθυπουργού στον Στουρνάρα… Ενώ τέταρτο θεμα ήταν η αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου. Δίπλα στον Κωστή Τσιακανίκα από πολύ νωρίς ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Στρατής Λιαρέλλης. 

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν η άφιξη Τσιακανίκα στο τιμόνι των ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα σηματοδοτήσει και στροφή στα πολιτικά θέματα που ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ του Νίκου Χατζηνικολάου, όπως συνέβη εχθές, ή είναι προϊόν συγκυρίας… Ωστόσο, η νέα σεζόν που θα ξεκινήσει σε δυο μήνες θα είναι εκλογική και ενδεχομένως να υπάρξει αλλαγή πλεύσης, σε σχέση με ό,τι συνέβαινε το τελευταίο διάστημα που προτάσσονταν τα κοινωνικά και αστυνομικά θέματα. Πάντως όπως και να ‘χει η φυσιογνωμία του δελτίου πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα ώστε οι τηλεθεατές να γνωρίζουν τι θα δουν γυρίζοντας το κουμπί τους στον ΑΝΤ1.

Enimerosi24

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ