2018-07-06 16:00:45
Φωτογραφία για Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα: Ετοιμάζουν μαζί εκπομπή στον ΣΚΑΪ;
Τίτλους τέλους θα ρίξει την επόμενη βδομάδα ο δεύτερος κύκλος του Survivor συνεχίζοντας να δίνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στον ΣΚΑΪ που παρά τους αγώνες του Μουντιάλ παραμένει στην κορυφή της κατάταξης.

Η απόφασή τους να βγάλουν στον αέρα το «My man can» δίνει σαφές μήνυμα ότι στο κανάλι του Φαλήρου δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον ανταγωνισμό σε ησυχία, βγάζοντας μάλιστα αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης το νέο παιχνίδι δράσης «Σκάσε και κολύμπα».

Το ερώτημα είναι τι καινούργιο ετοιμάζουν για την επόμενη σεζόν και όπως φαίνεται κρατάνε κάποια… κρυφά όπλα και… μπόμπες. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του σταθμού βρίσκονται σε επαφές με τον Σάκη Τανιμανίδη για να κάνει μία καινούργια εκπομπή στο concept με το οποίο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Σωστά μαντέψατε καθώς ο παρουσιαστής θέλει να βγάλει ξανά το «World party», αφού ήταν μία εκπομπή βασισμένη σε δική του ιδέα και θέλει να βρεθεί πάλι με την κάμερά του σε μακρινά μέρη
. Τώρα αν περιμένετε να δείτε μαζί του τους πρώην συνεργάτες του, μπα… είναι σίγουρο ότι δεν θα… παρτάρει μαζί τους. Ωστόσο όπως πήραν τα αυτάκια μου μπορεί σε κάποια… σε κάποιο επεισόδιο να είναι μαζί με τη σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα. Η ιδέα αυτής της εκπομπής αρέσει πολύ στα στελέχη του ΣΚΑΪ και μάλιστα βρίσκεται πάνω πάνω στον κατάλογο με τις προτάσεις που έχει κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης που θέλει η συνεργασία του με το κανάλι να περάσει και στο στάδιο παραγωγής.

Βέβαια όλα θα αποφασιστούν μέσα στο μήνα και αφού εκτός των άλλων εξετάσουν αν ο παρουσιαστής θα μπορεί παράλληλα με την εκπομπή να βρίσκεται και στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που είναι προγραμματισμένο τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Πάντως κάτι μου λέει πως έστω και για λίγα επεισόδια την καινούργια σεζόν ο Σάκης Τανιμανίδης θα… παρτάρει κατά την παλιά του συνήθεια και μάλιστα με… μπομπάτη συνεργασία…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ