2018-07-06 16:00:47
Φωτογραφία για Φίλος του πρίγκιπα Καρόλου προσβάλλει με τραγικούς χαρακτηρισμούς την οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ
Αφότου το παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε πως ο Πρίγκιπας Χάρι έχει δεσμό με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας εξέδωσε μια ανακοίνωση που καταδίκαζε τον Τύπο για την «κατάχρηση», όπως ανέφερε, της κοπέλας του που τώρα είναι σύζυγος του.

Ζήτησε μάλιστα από τον Τύπο να είναι προσεκτικός στα σχετικά του δημοσιεύματά με την πλέον δούκισσα του Σάσεξ.

Ίσως όμως, ο Χάρι θα έπρεπε να επεκτείνει την προειδοποίησή του και στους φίλους του πατέρα του, πρίγκιπα Καρόλου.

Προχθές, ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, Νίκι Χάσλαμ, που είναι καλός φίλος της βασιλικής οικογένειας, έκανε μια απίστευτη λεκτική επίθεση στην οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ, την οποία θεωρεί «κοινή θνητή» και δεν παρέλειψε να κάνει και ανάρμοστες παρατηρήσεις σχετικά με το νυφικό της.

Ο Χάσλαμ είναι παιδί μίας από τις βαφτιστήρες της βασίλισσας Βικτορίας, είχε πολύ καλές σχέσεις με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, εργάστηκε για τον πρίγκιπα Κάρολο και κάποτε τραγούδησε μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ.


Ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ. Φωτογραφία: YouTube

Ο σχεδιαστής πιστεύει ότι η απουσία των αδερφών της Μέγκαν και του πατέρα της, Τόμας Μαρκλ από τον βασιλικό γάμο ήταν μια ευλογία. Ο πατέρας της Μέγκαν ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρουσία του στο γάμο εξαιτίας μιας χειρουργικής επέμβασης στην καρδιά που υποβλήθηκε μετά την πώληση στημένων φωτογραφιών του μία εβδομάδα πριν το μεγάλο γεγονός. «Είναι τρομακτικά συνηθισμένοι» είπε ο Χασλάμ. «Θα ήταν τρομερό αν εκείνος ο τεράστιος όγκος (ο Τόμας Μαρκλ) ήταν εκεί. Η βασιλική οικογένεια πιθανότατα δεν ξέρει πώς να τους χειριστεί».

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ. Φωτογραφία: AP

Για το μόνο πρόσωπο που είχε να πει κάτι καλό, ο Χασλάμ, ήταν η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ. «Ένα άτομο που δεν ήταν συνηθισμένο ήταν η μητέρα της» παραδέχτηκε.

Ο Χάσλαμ επέκρινε επίσης το αξίας 200.000 λιρών νυφικό Givenchy της Μέγκαν, από την Βρετανίδα σχεδιάστρια Κλερ Γουέιτ Κέλερ.

«Το νυφικό της Μέγκαν έμοιαζε σαν να ήταν φτιαγμένο από τσιμέντο» είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του πρίγκιπα Καρόλου. Φωτογραφία: AP

«Δεν μου άρεσε πολύ το φόρεμά της, δεν της πήγαινε, μεταξύ άλλων». Πρόσθεσε. «Θα έπρεπε να είχε γίνει από λεπτότερα υλικά, φαινόταν σαν να ήταν φτιαγμένο από τσιμέντο».

grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ