2012-06-04 10:05:47
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗ 2η ΘΕΣΗ Η Κ20 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Τη δεύτερη θέση στο τουρνουά της Σεβαστούπολης κατέκτησε η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού, καθώς ηττήθηκε στον τελικό με 2-1 από την Σαχτάρ.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» επιστρέφει τη Δευτέρα (4/6) στη… βάση της, έχοντας αποκομίσει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (2-3/6) πολύτιμες εμπειρίες, ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης «Next Gen Series».

Το Σάββατο (2/6) οι Πειραιώτες επικράτησαν με 4-2 στα πέναλτι κόντρα στην Σεβαστούπολη και την Κυριακή (3/6) αγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό με την ομάδα Κ20 της Σαχτάρ, η οποία είχε… περάσει από την αντίστοιχη ομάδα της Ντιναμό Μόσχας.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 55’ με τον Βέργο, ωστόσο, οι Ουκρανοί απάντησαν στο 60’ με τον Τοτονίτσκι και πήραν το προβάδισμα στο 71’ με τον Ρουσάνοφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με τους: Μπάμποβιτς (46’ Βλάχο), Ξανθόπουλο (30’ Γκούτσιο), Βαλεριάνο, Μπαντούνα (65’ Πασχάλη), Λεάντρο, Σταμογιάννο (60’ Γκίνο), Μπάρκερ, Σούκια (88’ Σωτηράκο), Βέργο, Βάντερσον (75’ Βουτσιώτη), Πασαλίδη (46’ Ιωαννίδη).

Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι βραβεύσεις όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά. Η σύσφιγξη των σχέσεων του Ολυμπιακού με την ομάδα της Σεβαστούπολης (μία περιοχή με έντονο ελληνικό «χρώμα») ήταν επίσης κάτι πολύ σημαντικό, όπως τόνισαν και οι διοργανωτές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η τρίτη γενιά Mercedes ML
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η τρίτη γενιά Mercedes ML
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ