2012-06-04 10:24:02
Φωτογραφία για Εξετάζει Κονσεϊσάο η ΑΕΚ
Την περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας εξετάζουν οι άνθρωποι της Ένωσης.

Ο Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, κάνει τα πρώτα του… βήματα στην προπονητική και έχει προταθεί στον έτερο «Δικέφαλο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ήτοι την ΑΕΚ. Ο νεαρός τεχνικός την προηγούμενη σεζόν πέτυχε το… θαύμα με την Ολανένσε, καθώς κατάφερε να τη διατηρήσει στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αν και οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανέλαβε τις τύχες της ομάδας με ελάχιστο μπάτζετ και με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να… ελλοχεύει. Ωστόσο, ο 37χρονος τεχνικός κατάφερε να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με πολλά παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, πανηγυρίζοντας την παραμονή στην κατηγορία.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του νεαρού προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Μάλιστα, ένα ακόμα θετικό στοιχείο στην υπόθεση του Πορτογάλου είναι η παρουσία του άμεσου συνεργάτη του Κονσεϊσάο, Ζορζ Ροζάριο, ο οποίος είχε εργαστεί στην Ένωση κατά την παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ