2018-07-07 12:55:18
Φωτογραφία για Μαροκινός ρήμαξε στις κλοπές επιβάτες πλοίου
Πρόκειται για έναν 30χρονο Μαροκινό ο οποίος ακινητοποιήθηκε από το πλήρωμα του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος»

Τριγυρνούσαν ανάμεσα στους καναπέδες του πλοίου της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο από τον Πειραιά προς την Σούδα και, όπου έβρισκαν αποκοιμισμένους επιβάτες ξάφριζαν ό,τι μπορούσαν από τα πράγματά τους, δυο νεαροί αλλοδαποί από τους οποίους έγινε αντιληπτός ο ένας!

Πρόκειται για έναν 30χρονο Μαροκινό ο οποίος ακινητοποιήθηκε από το πλήρωμα του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και, εκτός ότι βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα, διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει εννέα κινητά, πέντε ζευγάρια γυαλιά, έναν φορτιστή, δυο ηλεκτρονικά τσιγάρα, μια τραπεζική κάρτα, ένα ηχείο, ένα ηχείο- ράδιο, μια δερμάτινη καπνοσακούλα, μια δερμάτινη θήκη καρτών, ένα πορτοφόλι, έναν αντάπτορα, ένα ρολόι και ένα tablet!

Στην κατοχή του 30χρονου, που παραδόθηκε σε άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, κατασχέθηκε και μία συσκευασία με λευκή σκόνη άγνωστης σύστασης βάρους ενός γραμμαρίου, που εστάλη για ανάλυση. Ο Μαροκινός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ αναζητείται ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του στις κλοπές.


*** Μέσα στο τραίνο ξάφρισε έναν αλλοδαπό επιβάτη ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη αμέσως μετά την αποβίβασή του στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Λιβαδειάς! Μάλιστα, το θύμα δεν είχε καν αντιληφθεί ότι από τα πράγματά του είχαν κάνει φτερά μία τσάντα που είχε μέσα το πορτοφόλι του με σημαντικό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα, τα οποία βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και τον ενημέρωσαν τηλεφωνικά! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που άσκησε δίωξη για κλοπή σε βάρος του, ενώ ερευνάται αν είχε κάνει σύστημα τις κλοπές σε αμαξοστοιχίες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ