2012-06-04 11:03:47
Φωτογραφία για Στη Ντόρτμουντ ως το 2017 ο Χούμελς
Παίκτης της Ντόρτμουντ ως το 2017 θα είναι ο Ματς Χούμελς, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, τη στιγμή που οι πρωταθλητές Γερμανίας αποσύρθηκαν από τη διεκδίκηση του Ράφαλ Βόλσκι.

Πιστός στην Ντόρτμουντ είναι ο Ματς Χούμελς, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους δις πρωταθλητές Γερμανίας.

Μπορεί για τον 23χρονο να είχαν ενδιαφερθεί αρκετοί σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένων των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, όμως, εκείνος επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν αρχίσει το Euro 2012.

Ο Μίχαελ Ζορκ, αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, σχολίασε επ' αυτού: "Είμαστε χαρούμενοι που ένας παίκτης κλειδί όπως ο Ματς Χούμελς έχει υπογράψει συμβόλαιο μακράς διαρκείας μ' εμάς. Δεν είναι σημαντικός μόνο στην αμυντική μας λειτουργία, αλλά έχει και ξεχωριστό ρόλο στην ανοικοδόμηση της ομάδας".

Από την πλευρά του ο Κλοπ δήλωσε: "Ο Ματς Χούμελς θα μπορούσε να πάει σε όποια ομάδα της Ευρώπης θα ήθελε, αλλά εκείνος επέλεξε να μείνει στην Ντόρτμουντ. Αυτό δείχνει την απίστευτη βελτίωση του συλλόγου".

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος του Ράφαλ Βόλσκι, ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ, επιβεβαίωσε πως η μεταγραφή του πελάτη του ναυάγησε δηλώνοντας στο goal.com: "Μπορούμε να κατανοήσουμε τη θέση της Ντόρτμουντ, η οποία εκτιμά πως η Λέγκια ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό για τον Ράφαλ".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ