2018-07-08 18:36:11
Φωτογραφία για Τέλος ο Ιέρο από την Εθνική Ισπανίας! Ανακοινώθηκε η αποχώρησή του
Ο Φερνάντο Ιέρο δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας και μετά το Μουντιάλ 2018, όπου και βρέθηκε την τελευταία στιγμή, για να καλύψει το κενό του Λοπετέγκι, οδηγώντας την ομάδα μέχρι τη φάση των "16" του θεσμού.

Η ισπανική Ομοσπονδία αποχαιρέτησε τον Φερνάντο Ιέρο από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας της χώρας, ανακοινώνοντας και επίσημα το τέλος της συνεργασίας τους, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, κλήθηκε να «βγάλει το φίδι από την τρύπα», αντικαθιστώντας τον Χούλεν Λοπετέγκι στον πάγκο της Ισπανίας, μόλις δύο ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αφού ο Βάσκος απολύθηκε όταν έγινε γνωστή η συμφωνία του με τη «Βασίλισσα» για τη διαδοχή του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ιέρο που ήταν τεχνικός διευθυντής στην Εθνική Ομάδα, ανέλαβε το ρόλο του προπονητή μέσα σε μία ημέρα και οδήγησε την ομάδα μέχρι τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Εκεί όμως, ο αποκλεισμός στα πέναλτι από τη Ρωσία, έδωσε πρόωρο τέλος στην προσπάθεια των Ισπανών και έτσι ο ίδιος αποτελεί πια παρελθόν για την Εθνική Ισπανίας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ