2018-07-08 19:46:32
Φωτογραφία για 5 κολπάκια για πιο επίπεδη κοιλιά σε χρόνο μηδέν
Απόφυγε το γιαούρτι για βραδινό

Μάλλον αναρωτιέσαι τι ψυχή έχει ένα γιαουρτάκι 2% για βραδινό (και δίκαιο έχεις) ωστόσο το γιαούρτι (όπως και όλα τα γαλακτοκομικά) περιέχει λακτόζη, η οποία μπορεί να σε πρήξει- ειδικά αν έχεις δυσανεξία σε αυτή.

Κάνε 8 λεπτά γυμναστική πριν ξαπλώσεις

Ακούγεται κουραστικό, αλλά τι είναι 8 λεπτά; Ξάπλωσε στο κρεβάτι σου αναπαυτικά και κάνε απλές ασκήσεις, που θα τονώσουν το σώμα σου και θα βοηθήσουν τη λειτουργία του εντέρου σου, πράγμα που σημαίνει ότι το πρωί θα πας πιο εύκολα τουαλέτα.

Απόλαυσε ένα δροσερό ντους

Ένα δροσερό ντους πριν τον ύπνο είναι ο ιδανικός τρόπος να ρίξεις τη θερμοκρασία του σώματός σου και να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία του καφέ λιπώδη ιστού, που καταναλώνει ενέργεια για να διατηρήσει τη θερμοκρασία στο σώμα μας. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσεις το σώμα σου να κάψει κάποιες έξτρα θερμίδες πριν κοιμηθεί.

Μείωσε την πρόσληψη επεξεργασμένης ζάχαρης

Η επεξεργασμένη ζάχαρη κάνει κακό στον οργανισμό μας- η μείωσή της μπορεί να αλλάξει τελείως την όψη της επιδερμίδας σου αλλά και να κάνει πιο επίπεδη την κοιλιά σου.

Μην φας αποξηραμένα φρούτα

Μπορεί να είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών και φρουκτόζης αλλά το βράδυ δεν χρειάζεσαι ενέργεια αργής καύσης, άσε που θα πάρεις περισσότερες θερμίδες από όσες νομίζεις. Χίλιες φορές να φας ένα μήλο πριν ξαπλώσεις παρά τα αγαπημένα σου αποξηραμένα δαμάσκηνα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ