2018-07-08 21:53:41
Φωτογραφία για Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κόρινθο
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τέσσερις ημεδαποί, τρεις

άνδρες ηλικίας 44, 49 και 78 ετών, αντίστοιχα και μία 71χρονη, καθώς και ένας 32χρονος αλλοδαπός.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της παράβασης της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τον Τελωνειακό Κώδικα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) άτομα, έναν (1) 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αναζητείται και έναν (1) 51χρονο ημεδαπό, ο οποίος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης για παρόμοια αδικήματα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι όλοι οι ανωτέρω, τουλάχιστον κατά το τελευταίο έτος, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό την καλλιέργεια και την περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.


Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των ανωτέρω, αλλά και σε αγρόκτημα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-14- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 0,80 έως 1,40 μέτρων περίπου,

-115- ναρκωτικά δισκία,

μικροποσότητα κάνναβης,

-2- ζυγαριές,

το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ και

-5- κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον στην κατοχή του 32χρονου, βρέθηκε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -25- γραμμαρίων, η οποία επίσης κατασχέθηκε.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για τον εντοπισμό και σύλληψη του 25χρονου.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ