2018-07-09 00:00:42
Φωτογραφία για Jennifer Aniston: Είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή!
Μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Justin Theroux, φαίνεται πως η Jennifer Aniston έχει αρχίσει και πάλι να αποζητά την συντροφιά κάποιου.

Δύο άνδρες, μάλιστα την πολιορκούν, σύμφωνα με πηγές στο Us Weekly, αλλά αυτή δεν βιάζεται.

Τα ονόματα των μνηστήρων δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά οι πηγές αποκάλυψαν μερικές λεπτομέρειες.

Ο πρώτος πρόσφατα χώρισε από την σύζυγό του και προσπαθεί να κερδίσει την Jennifer» είπε η μία πηγή. Εν τω μεταξύ, ο δεύτερος, «ανήκει στο βιομηχανικό τομέα και τον γνώρισε όταν δούλευαν επάνω σε κάποιο πρότζεκτ πριν από αρκετούς μήνες» αποκάλυψε μια άλλη πηγή. Κανένας από τους δύο δεν είναι ηθοποιός.

Οι φίλοι της Aniston φαίνονται χαρούμενοι που η ηθοποιός έχει αρχίσει και πάλι να σκέφτεται το ενδεχόμενο να βγει ραντεβού. «Οι φίλοι της Jennifer είναι ενθουσιασμένοι που άρχισε και πάλι να βγαίνει ραντεβού» πρόσθεσε μια πηγή στο περιοδικό. «Είναι δύσκολο να το κρατήσουν μυστικό όταν είναι τόσο χαρούμενοι που την βλέπουν να προχωρά στη ζωή της».

Ο Justin Theroux πάντως, φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή του. Το E! News ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι έχει αρχίσει να βγαίνει με την Emma Stone, αν και δεν έχει κανείς από τους δύο παραδεχτεί κάτι.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ