2018-07-09 12:10:24
Φωτογραφία για Μύκονος: Φιλιππινέζος μαχαίρωσε Έλληνα στην Ψαρού
Πώς μια απλή παρεξήγηση παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε έναν 33χρονο Έλληνα υπάλληλο παραθαλάσσιας επιχείρησης όταν δέχθηκε δυο μαχαιριές απο αλλοδαπό εργάτη

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη την Κυριακή το πρωί στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου και συγκεκριμένα στην πλωτή εξέδρα που προσεγγίζουν τα τέντερ των πολυτελών θαλαμηγών.

Οι δυο άνδρες που τυγχάνει να δουλεύουν μαζί διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή, αρχικά στα λόγια για να πιαστούν δευτερόλεπτα μετά στα χέρια με αποτέλεσμα ο 39χρονος Φιλιππινέζος εργάτης να βγάλει από την θήκη του ένα μαχαίρι 11 εκ. και να το καρφώσει δυο φορές δίπλα στο στέρνο του 33χρονου.

Όταν οι υπόλοιποι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό έτρεξαν και έπεσαν πάνω στον Φιλιππινέζο προκειμένου να τον αφοπλίσουν όπως κι έγινε. Ο δράστης συνελήφθη από τις Λιμενικές Αρχές της Μυκόνου που έσπευσαν άμεσα στη περιοχή , ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική του νησιού προκειμένου να χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και κάτω από συνεχή ιατρική παρακολούθηση για τις επόμενες 24ωρες. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς βαρύνεται με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας επί πρόθεση αφού πρώτα του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει τραύμα στη κεφάλι από την πτώση του στην εξέδρα που συνέβη στην προσπάθεια των υπαλλήλων να τον αφοπλίσουν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ